2777
2789

سلام من 9 هفتمه هنوز سونو نرفتم؟

لطفا بگید اولین بار چندهفتگی رفتید سونو؟

اونایی که دوقلو دارن چندهفته مشخص شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5هفتگی رفتم گف خیلی کوچیکه دکتره خیلی عم خندید بهم که خیلی زود اومدی...باز 7هفته رفتم و صدای قلبشو برامون گذاشت شوهرم گریه میکرد و من بغض کرده بودم...حس عجیبیه یه موجود زنده تو بدنته و داره رشد میکنه😍

۶ هفته رفتم گفت ساک خالیه‌. شاد   خندان رفتم تو با گریه هق هق برگشتم بیرون. بیچاره خانم دیگه که منتظر بودن استرس گرفته بودن.....۳ هفته بعد  با بغض رفتم و جنین بود. شاد اومدم😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من هفت هفته و ۴ روز بودم 

توی سونویی ک بعضیا میدن هفته ی ۵ ک برای تشکیل زرده هست اگه دو کیسه آبی باشن مشخص میشهولی ممکن هم هست همسان باشن ک در اون صورت باید تا سونو قلب منتظر بمونن ک ببین صدای قلب یه جنین یا بیشتر رو میشنون

خیلی خیلی تجربه ی خوبی بود تا خوابیدم دکتر گفت خوب قلبش ک تشکیل شده تا اومدم خوشحالی کنم یهووو یه صدایی مثل قطار اومد اصلا هنگ کردم و گررریه هی دکتر گفت خانم نفس بکش آروم باش ولی اصلا نمیشددد 

این لحظا رو برای تممامی خانم های منتظر آرزومندم 

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪

اینم سونوی هشت هفتگی من بچم ۱/۷ سانت بودهالبته الان دیگه بزرگ شده دارم لحظه شماری میکنم بیاد بیرون

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

الهی که نی نی همتون سالم بیاد تو بغلتون، خدا حفظشون کنه. برای منم دعا کنید، دیشب سومین سقط رو تجربه کردم.برام دعا کنید،   

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.