2777
2789
عنوان

مامانی گل بیاین از اولین سونوگرافی که رفتین بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5233 بازدید | 44 پست
گلم سقط کردم 4 ماه پیش واسه لین بارداریم هنوز سونو نرفتم

الان چند هفته ای؟ بزار ۹ هفتگی برو واسه صدای قلب

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز 9 هفته ام کامل شد

خب توی همین هفته میتونی بری عزیزم.قشنگ قابل تشخیصه.ایشالا بسلامتی 💚😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
فداتشم عزیزم برام دعا کن مشکلی نباشه خیلی استرس دارم

نه اصلا نگران هیچی نباش. مطمعن باش همه چیز خوبه ❤❤❤❤😍😙😙

عزیزم دکتر سقط رفتی؟ اینجا بچه ها میگفتن اگه چند تا سقط داشتین برین پیش دکتر سقط مکرر علتش رو بفهمه ...

نه هنوز، بعد که یکم بهتر شدم حتما میرم پیش دکتر

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
عزیزم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولوتو بغل کنی 💖، خواهشا وقت زایمان دعا کن بچم بمونه خونر ...

عزیز دلم ممنون...اصلا ناراحت نباش منم شرایط مشابه شما رو گذروندم.خونریزی زیاد که و دفع لخته که قشنگ فک کردم بچمه 

اشک میریختم و خداروصدا میزدم شوهرم راه چهل دیقه ای رو تو یه رب اومد منو برد بیمارستان .همش میگفت نترس ولی من داشتم دق میکردم تا رو تخت سونوگرافی خوابیدم و گفت بچه سالمه فقط گفتم خداروشکر و اشک ریختم.شما استراحت کن استرسو از خودت دور کن مواردی که دکترت میگه رعایت کن مطمعن باش چیزی نمیشه خدا همراهته

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

سونوگرافی نرگس و دکتر صدری واقعا معرکه هستن هم خیلی مهربونن وقت میزارن هم حاذق هستن،و هرچی اینا خوبن سونوگرافی نیلو دکتر قربانی مزخرف و بی فرهنگ و پر ادعا،این خانم اگه دکتر نمیشد کسی نگاهش هم نمیکرد ولی انقدر با تکبر حرف میزنن که فقط میشه گفت متاسفم برااشون