2777
2789
عنوان

مامانی گل بیاین از اولین سونوگرافی که رفتین بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5233 بازدید | 44 پست
اینم سونوی هشت هفتگی من بچم ۱/۷ سانت بودهالبته الان دیگه بزرگ شده دارم لحظه شماری میکنم بیاد بیرون

عزیزم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولوتو بغل کنی 💖، خواهشا وقت زایمان دعا کن بچم بمونه خونریزیم خیلی زیاده 😢

الهی که نی نی همتون سالم بیاد تو بغلتون، خدا حفظشون کنه. برای منم دعا کنید، دیشب سومین سقط رو تجربه ...

چرا عزیزم؟ ان شاءالله بزودی مامان بشین و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ هفته و ۵ روز رفتم‌همش‌استرس داشتم‌قلبش تشکیل نشده باشه یا‌کیسه خالی باشه و... ولی خدارو‌شکر همه ...

عزیزم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولوتو بغل کنی 💖، خواهشا وقت زایمان دعا کن بچم بمونه خونریزیم خیلی زیاده 😢 

چرا عزیزم؟ ان شاءالله بزودی مامان بشین و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت

حاملگی پوچ بود، خیلی زجر کشیدم تا افتاد، قبلیشم تو ۱۲ هفته سقط فراموش شده بود، و قبل ترش هم تو ۶ هفته خودبخود دفع شد. داغونم، دیگه از بارداری میترسم.

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
حاملگی پوچ بود، خیلی زجر کشیدم تا افتاد، قبلیشم تو ۱۲ هفته سقط فراموش شده بود، و قبل ترش هم تو ۶ هفت ...

عزیزم دکتر سقط رفتی؟ اینجا بچه ها میگفتن اگه چند تا سقط داشتین برین پیش دکتر سقط مکرر علتش رو بفهمه شاید مشکل انعقاد داری یا یه چیز دیگه که متخصص زنان نمیدونن

ناراحت نباش ان شاءالله شما هم حامله میشین ، منم خونریزیم زیاده میترسم سقط بشه 

دوستان هفته هایی که میگین از آخرین پری یا سونو؟

مثلا میگین 7 هفته سونو بهتون گفت 7 هفته اید؟یا اولین روز از آخرین پریودی؟

البته ببخشید که همش سوال میکنم میخوام این هفته برم سونو میترسم دوهفته اختلاف داشته باشه با زمان پریودم  

دوستان هفته هایی که میگین از آخرین پری یا سونو؟ مثلا میگین 7 هفته سونو بهتون گفت 7 هفته اید؟یا اولی ...

اصلا این کم و زیاد بودنه مهم نیست‌ تاریخ زایمان هم از روی پریود حساب میکنند حتی اگه سونو متفاوت باشه تاریخش

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اصلا این کم و زیاد بودنه مهم نیست‌ تاریخ زایمان هم از روی پریود حساب میکنند حتی اگه سونو متفاوت باشه ...

واسه صدای قلب و ان تی میپرسم عزیزم

چون ی بار تجربه نشنیدن صدای قلب تو 6 هفته رو داشتم میترسم

واسه صدای قلب و ان تی میپرسم عزیزم چون ی بار تجربه نشنیدن صدای قلب تو 6 هفته رو داشتم میترسم

شش هفته زوده. معمولا ۸_۹ هفتگی میرن واسه صدای قلب

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
سونو ان تی چقدر گفتن سن بارداریتو؟

سونوهام معمولا حدود دوهفته با تاریخ پری تفاوت داشت همیشه. درست یادم نیست بیشتر از سه سال گذشته اخه.