2777
2789
عنوان

كاپ قاعدگي

85394 بازدید | 72 پست

كسي تا حالا كاپ قاعدگي استفاده كرده؟ كسي ميدونه كدوم داروخونه موجود دارن الان؟ هرجا ميپرسم ميگن تموم كرديم. خيلي خوب و راحته عاليههه انگار آدم اصلا پريود نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کثیف کاری داره تازه اگر بتونی تو واژنت جا بزنی

وايييي نه اصلااا. خيلي هم عاليه از پد بهداشتي تره. يه دونه داشتم تو دستشويي محل كارم موقع شستشو افتاد تو دستشويي. استفاده ازش اوايل سخته ولي بعد چند بار نصب كردن و درآوردن ياد گرفتم 

خودتون تا بحال استفاده كرديد؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه جا خونده بودم خوب نیست تامپون بهتره

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

خیلی خوبه... از پد خیلی راحت تره. من از بار اولی که استفاده کردم دیگه اصلا با هیچ کدوم راحت نیستم فقط فنجون قاعدگی

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

خیلی دوس دارم استفاده کنم چون من خیلییییی پریود بدی دارم هم درد هم خون ریزی و مجبورم نوار بهداشتی چن لایه بذارم به همین خاطر هیچ وقت دوران پریود جشن و عروسی و اینا نمیرم..فک کنم با کاپ دیگه راحت باشه.

خانمهایی که استفاده کردن جا کردنش راحته؟ کثیف کاری نداره؟ 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

منم خيلي از كاپ تعريف شنيدم، دوستم دارم بگيرم اما خوب همت نكردم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یه جا خونده بودم خوب نیست تامپون بهتره

تامپون كه خطرناكه، از پد خيلي بدتره. به فارسي سرچ كني هر كي هر چي دلش ميخواد مينويسه به انگليسي سرچ كن و سايت هاي معتبر خارجي رو بخون. تامپون خطر عفونت و.... داره

سیلیکون هست . سایز بدنت میشه اصلا حسش نمیکنی

عذر ميخوام كاپ، باعث گشادي اون قسمت نميشه؟

عذر ميخوام كاپ، باعث گشادي اون قسمت نميشه؟

نه.. انعطاف داره خودش رو سایز میکنه. فشار نمیاره که بخواد عضله رو تغییری بده

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1