2777
2789
عنوان

كاپ قاعدگي

| مشاهده متن کامل بحث + 85394 بازدید | 72 پست
بچها اگ از کاپ استفاده کنیم موقع خواب خون بر نمیگرده تورحم؟؟؟چون جذب کاپ نمیشه ک احساس میکنم برمیگرد ...

خبر خون ب داخل رحم بر نمی‌کرده چون رحم اصلا همچین خاصیتی نداره. رفت و برگشتی که نیست آخه.

یکم در مورد بدن خودمون آگاه باشیم بد نیست ها. بابا یکم تحقیق کنیم

يه بار استفاده كني ديگه حالت از پد بهم ميخوره. هم بهداشتيه هم مثل پد حس رطوبت و بوي بد و اينها اصلا ...

مگه سایز بندی داره منم خیلی دوس دارم استفاده کنم تعریفش اینجا شنیدم.من پریودی بدی دارم درسته خونریزیم زیاذم نباشه همیشه لباس زیرم خونی میشه و خیلی برام حال بهم زنه .طرز استفادش بهم میگید؟

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وايييي نه اصلااا. خيلي هم عاليه از پد بهداشتي تره. يه دونه داشتم تو دستشويي محل كارم موقع شستشو افتا ...

ب نظر شما توی برند هایی ک موجود هست کدومش بهتره ؟! می‌خوام بگیرم ولی نمی‌دونم کدوم برند و استفاده کنم 

ب نظر شما توی برند هایی ک موجود هست کدومش بهتره ؟! می‌خوام بگیرم ولی نمی‌دونم کدوم برند و استفاده کن ...

همشون یه کارایی دارن عزیزم قیمت مناسب هم هست گرون هم هست من برند سکرت کاپ دارم که کاملا راضیم مال من ۳۷۰ قیمتش ولی اگر قیمت برات مهم نیست لونت کاپ بگیر ک الان ۵۷۰ تومنه 

منم تجربه خودم رو بگم من خریدم و اولش برای راحت تر بودن سعی کردم در زمان غیر قاعدگی استفاده کنم که ...

برای یبوست صبح ناشتا دو لقمه نون و عسل اصل بخور

عسل فورتی چهل گیاه برا من موثر بود

بعد از صبحانه هم هنوز یه لقمه نون و عسل بخور

هر روز چند بار اجابت مزاج خواهی داشت😊

بازم خوبی رو انتخاب کن
وايييي نه اصلااا. خيلي هم عاليه از پد بهداشتي تره. يه دونه داشتم تو دستشويي محل كارم موقع شستشو افتا ...

داخل واژن ازت نمیکنه ینی باعث سوزشی چیزی نمیشه راحته؟ میگن باعث بیشتر شدن دل درد میشه درسته؟ و اینکه پس نمیده؟

مگه سایز بندی داره منم خیلی دوس دارم استفاده کنم تعریفش اینجا شنیدم.من پریودی بدی دارم درسته خونریزی ...

بله ی سایت هست که با پاسخ به سوالاتش سایز کاپی ک باید بگیریو بهت میگه . ی لیوان پلاستیکیه که داخل فیلم ها زده چجوری باید جا برنی . با انگشتات اونو ب هرمدلی ک دوس داری فک میکنی راحت تری مچالش میکنه بعد ب همون حالت میدی بالا بعد ول میکنی و داخل واژن ب حالت اول برمیگرده

کاپ عالیه .بهترین انتخابه یکم زمان‌میبره یاد بگیری ولی وقتی یاد گرفتی میفهمی چرا زودتر نگرفتیش . نوار بهداشتی  باعث عفونت و کیسته خصوصا الان که همه مواد اولیه افتضاح استفاده میکنن .