2777
2789
عنوان

كاپ قاعدگي

| مشاهده متن کامل بحث + 85394 بازدید | 72 پست
منم خيلي از كاپ تعريف شنيدم، دوستم دارم بگيرم اما خوب همت نكردم

يه بار استفاده كني ديگه حالت از پد بهم ميخوره. هم بهداشتيه هم مثل پد حس رطوبت و بوي بد و اينها اصلا نداره. هر ٤-٥ ساعت درمياري ميشوري باز ميزاري. حيف ديگه سايز يك پيدا نميكنم 😢😢 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.. انعطاف داره خودش رو سایز میکنه. فشار نمیاره که بخواد عضله رو تغییری بده

ممنونم،،،پس شما باهاش خيلي راحتي؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
وايييي نه اصلااا. خيلي هم عاليه از پد بهداشتي تره. يه دونه داشتم تو دستشويي محل كارم موقع شستشو افتا ...

اصلا مناسب نیست. و ریت عفونت رو بالا میبره. هم کاپ و هم تامپون. باعث ایجاد اندومتریوز هم میشه

ممنونم،،،پس شما باهاش خيلي راحتي؟

هم من استفاده میکنم هم مامانم هم ابجیم. هر سه تامون خیلی راحتیم. اوایل تامپون استفاده میکردم ولی از وقتی اینو گداشتم دیگه دلم به هیچکدوم نمیره

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
يه بار استفاده كني ديگه حالت از پد بهم ميخوره. هم بهداشتيه هم مثل پد حس رطوبت و بوي بد و اينها اصلا ...

يه پيج تو اينستا داشتم، اگه پيدا كردم تو همين تاپيك آدرسشو براتون ميزارم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شما هم استفاده ميكني؟ من مارك لونت داشتم. لونت كاپ. شما از كجا خريدي؟ مال من افتاد تو دستشويي 😭😭حي ...

تهرانی؟ واسه من لیدی کاپه... تهران بلوار کاوه یه داروخانه هست ازونجا گرفتم

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
اصلا مناسب نیست. و ریت عفونت رو بالا میبره. هم کاپ و هم تامپون. باعث ایجاد اندومتریوز هم میشه

من قبلش كلي تحقيق كردم و خريدم اصلا هيچ خطري نداره. بهداشت بايد رعايت بشه فقط. شستشوي دست با صابون و شستشو و ضد عفوني كردن كاپ و...

چه خوب.شما چند وقته داری استفاده میکنی و ایا تا حالا تعویض کردی

از اول ۳تا خریدم الان ۳تاشو ۲سال و نیم هست دارم استفاده مسکنم

شما هم استفاده ميكني؟ من مارك لونت داشتم. لونت كاپ. شما از كجا خريدي؟ مال من افتاد تو دستشويي 😭😭حي ...

من فقط يه سوال دارم 

وقتي افتاد توي دست شويي ،باقي روز رو سركار چطور گذروندي؟! پد هم كه نداشتي 😅

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
آره تهرانم. اسم داروخونه رو ميدونيد؟ خدا كنه داشته باشه فردا برم بخرم. وايييي مرسيييي😍🌹

دکتر انتخابی بود فک میکنم. بری بلوار همون سرش هست میبینی