2777
2789

دلم گرفته خیلی ...بعد رفتن بابایی ...الان دقیقا43 روزه  ...کل زندگیمو عوض شد ...از یه طرف رفتنش از ی طرف حرف مردم ...از این ساعتا ب بعد دلم میگیره استرس اون روز اصلا یادم نمیره خونه ساکت بود جهنممممم مامان و داداش از بیمارستان اومدن گفتن خوبه ولی از نگاه داداشم معلوم بود...ساعت نه شب 😢 خبر رفتنش واااای خدایا ...

نبودنش... مظلومیتش ...مریض شدنش ...نگاه مهربونش ...همه و همه ارومم نمیزاره

قرار بود عروسیمونو بگیریم بابایی خیلی راضی بود با ازدواجمون ...گفتیم از بیمارستان بیاد جشن عروسیمونو میگیریم ... که نشد ...الان چهل روزه من هنوز عزادارم ولی خیلیا زنگ میزنن که کی عروسی میگیرید انگار هیچی نشده انگار خبری نیست ...من بی پدر شدم من عزیزمو از دست دادم ...ولی انگار براشون مهم نیست رفتنش خیلی اذیتم کرد ولی اینجور حرفا اتیشم میزنه خدایا میخوام بمیرممممممم...چرا درک نمیکنن چرا ...

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا درک نمیکنن? 

چون وقتی کسی میمرد شما خودت چقد غصه میخوردی ? نهایتش تا ۳ روز می گفتی خدا بیامرزدش بیامرزدش 

کلا مدل ما آدم ها اینطوریه که فک میکنیم اونیکه مرده اصلا از ما نبوده و قرار هم نیست ما بمیریم 

خدا رحمتش کنه منم پدر ندارم مادرم ندارم یه ساله دوتاشون از پیشم رفتن خیییییلی سخته...خدا بهت صبر بده و آرامش

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

وای قلبم اتیش گرفت الهی بگردم خدا رحمتش کنه درکت میکنم بابای عزیز منم چهارساله از دستش دادم خیلیذخوب میفهمم چی میگی خدا صبرت بده اگه کسی اسم عروسی اورد رک بهشون بکو ب درک ناراحت بشن بگو مگه چغندر زیر خاک کردم پاشم عروسی بگیرم دادار دودور راه بندازم بعضیا شعور ندارن بنده خدا دو ماه بعد رفتن بابای من یکی از تزدیکان عقد کرد بدمامان گفتن بیا مامانم نرف ولی اجازه داد گفتن محضریه  بدون سر و صدا  بعد یک سال گندش درومد چ جشنی گرفتن یادم نمیره خیلی نزدیک بودن اینحوری کردن

الهی بمیرم برات منم این روزارو گذروندم😭😭😭هیچ وقت باور نمیکنی ک پدرتو از دست دادی همیشه فکرمیکنی ر ...

سخته خیلی سخته هنوز وقتی لامپ اتاقش خاموش فکر میکنم خوابه ...خدا همه پدرا رو نگه داره ...

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙