2777
2789
عنوان

کمک،خترم یه چیز بد خورده،

1374 بازدید | 31 پست

سلام

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم،همینکه رسیدیم رف یه گوشه خم شد یه چیزی گذاشت دهنش،رفتیم نزدیک دیدیم مدفوع گربه س،زود دست و دهنشو شستم،ولی نمیدونم تو شکمش رف یا نه،فقط دیدم دهنش تکون خورد،ولی نفهمیدم قورت داد یانه

بلافاصله بردیم دکتر براش چندتا شربت عفونت و آمپول حساسیت نوشت و امروزم بردیم آزمایش،ولی تا جوابشو بدن من میمیرم و زنده میشم

دیشب نشستم بالاسرش تا صب فقط گریه کردم،آخی یه جا شنیدم یه بچه با موش بازی کرده به هفته نکشید جونشو از دست داد،با خودم هی فک میکنم میگم،موش هم غذای گربه هس دیگه

خ میترسم خدایی نکرده بلایی سر دخترم بیاف،خواهشا اگه کسی همچین چیزی دیده یا شنیده بیاد بگه واس بچهه اتفاقی نیافتاده که؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که سریع دکتر بردینش و دارو گرفتین 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

زیاد تو فکرش نرو!  داروهاشو سروقت بده... بیشتر مراقبش باش

آزمایش هم زود بردیش، هفته دیگه هم تکرار کن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

مدفوع گربه اونم توخونه😷😷😷😷

خاهشا اول رابطتو با مادرشوهرت قطع کن این چ وضعشه اخه 

کار خوبی کردی زود رسوندیس دکتر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....