2777
2789
عنوان

تا حالا شده نداشتن خاستگار خوب اعتماد بنفستون رو بیاره پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 45 پست
خیلی خوشحالم برات.خوشبخیتیت مستدام

همتون ازدواج میکنید به شرط اینکه بخواید

قلبتون و روحتونو اروم کنید و جذب کنید

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
پیدا شدن خواستگار ممکنه خیلی اتفاقی پیش بیاد  اینکه کسی خواستگار نداره دلیل بر عیب و ایراد داش ...

باور کنید خاستگار مداشتن خیلی بهتراز داشتن چیزیکه تو مخیلت نمیگنجه....مگه میشه داشتن یه هاستگاری که هیچ رقمه باهات سنخیت نداره تو اعتماد بنفست تاثیر نذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کنید خاستگار مداشتن خیلی بهتراز داشتن چیزیکه تو مخیلت نمیگنجه....مگه میشه داشتن یه هاستگاری که ...

خب دیگه. معمولا تو ازدواج آدما دنبال اینن که با بهتر از خودشون ازدواج کنن

حالا اون خواستگار هم پیش خودش میگه شانسمو امتحان می کنم. تیریه در تاریکی

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   
نمیفهمم چطور بعضی پسرا تا این حد اعتماد بنفس دارن و پیشقدم میشن برا دختری که خپدشونم قبول دارن فرقشو ...

اعتماد به سقفن دیگه . منم واسه همین میگم غصه نخورین و به خدا ایمان داشته باشید ان شالله هر کسی خاستگار باب میلشو پیدا کنه و خوشبخت شهههه واسه همه ی مجرداا این ارزو رو دارممم خصوصا استاتر عزیزززز

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

عزیزم من یبار نظافت چی مجتمعمون اومد ازم خاستگاری کرد من اون موقع دانشجوی ارشد بودم 

واقعا نه تنها بهم بر نخورد توی دلم گفتم اینم انسانه حق زندگی داره شانس خودشو امتحان کرده خیلی محترمانه بهش گفتم نه قصد ازدواج ندارم بهش هم توهین نکردم 

چند سال بعدم مورد مناسب برام توی محل کارم پیدا شد

واقعا هرکی می اومد مورد اصلا مناسبی نبود 

به نظر م آدم خونه باباش بمونه خیلی بهتره تا بایه مورد نامناسب زندگی نه زندگی که فقط ازدواج نیست

منم به اینکه ازدواج یه اتفاقع بشدت معتقدم.ولی کاش بعضیا فشار نیارن و نظرشونو تحمیل نکنن

عزیزم بقیه برات مهم نباشه هر کس هر چیزی گفت فقططط لبخند بزن و خودتو درگیرشون نکن . سعی کن یه کلاس هنری یا باشگاه بری و سرتو گرم کنی موووفق باشی 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
عزیزم بقیه برات مهم نباشه هر کس هر چیزی گفت فقططط لبخند بزن و خودتو درگیرشون نکن . سعی کن یه کلاس هن ...

مرسی از محبت خالصانت.واقعا وجود افردای مثه شما موجب خرسندیه.براتون ارزوی سعادت دارم