2777
2789
عنوان

تا حالا شده نداشتن خاستگار خوب اعتماد بنفستون رو بیاره پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 45 پست

سلام هزیزم ببین من خیلی غصه خوردم که چرا دختر خالم زشته ولی شوهر خوبی کرده ببین حسودی نمیکردمااا ولی غصه میحوردم چرا من خاستگار ندارم یا دوستم یه بار ازدواج کرده و یه دختر 9 ساله داره ولی بازم خاستگار مهندس مجرد داره ولی من بااینکه خیلی خانواده سطح بالایی دارم قیافه و تیپم هم خوبه ولی خاستگار ندارم کلی غصههه خوردم ولی الان دیدم باغصه خوردن هیچی درست نمیشه فقططط سعی میکنم خوش بگذرونم و بگردم کافه گردی رستوران باشگاه کار و ..

از من به شما نصیحت غصههه نخور اعتماد بنفستو هم به هیچ کس ربط نده فکر کن چند روز پیش یه خاستگار داشتم خودم ارشد دارم پدر مادرم مهندس عمرانن بعد اقایی که میخواست بیاد خاستگاری سیکل داشت  همه منتر بودن من سگ شم  ولی اصلاا بدم نیومد

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

من یه دونه ام خواستگار نداشتم

چرا دروغ نگم دوسه تایی داغون داشتم 

یکی دونفرم هم تو یونی به دوستام پیغام پسغام داده بودن حالا نمیدونم چقد جدی بودن و دوستی بود یا ازدواج

ولی تو ۲۹ سالگی با بهترین خواستگاری که ممکنه بره خونه هرکسی ازدواج کردم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونید؟همسنیم

خب اسم کاربریت 1369 هست فکرکردم تاریخ تولدته،نیست؟؟؟

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
خب اخه دوست پسرم ریسکش بالاست اونم تو این زمونه

آدم باید برای خودش خط قرمز داشته باشه و به احدی اجازه نده ازش رد بشه

خط قرمزشم میتونه هرچیزی باشه

قرار نیست هر دوستی ای به ازدواج ختم بشه

مساله شناخته

وقرارم نیست مسلما زمان شناخت آدم رابطه جنسی برقرار کنه

این میشه یه چهارچوب واسه رابطه

من نتیجه گرفتم چون میتونستم احساسمو کنترل‌کنم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

واقعا؟ چقدر خوب الان راضی هستی؟؟؟

اره عزیزم خداروشکر

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
من یه دونه ام خواستگار نداشتم چرا دروغ نگم دوسه تایی داغون داشتم  یکی دونفرم هم تو یونی به دو ...

عزیزم ایا کار خاصی کردی؟ذکری؟دعایی؟نذری؟

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

من با همه شما عزیزان موافقم ممنونم که وقت میزارید و وارد بحث میشید.....منم دوست ندارم دیگران برام تصمیم بگیرن یا مثلا بخث دوست پسر باور کنید اینم دقیقا مثه خاستگار شانسیه....

پیدا شدن خواستگار ممکنه خیلی اتفاقی پیش بیاد 

اینکه کسی خواستگار نداره دلیل بر عیب و ایراد داشتنش نیست، یا کسی که زیاد داره، دلیل بر خوب بودنش نیست

پس قاعدتا تو اعتماد به نفس نباید تاثیر بذاره

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   

نمیفهمم چطور بعضی پسرا تا این حد اعتماد بنفس دارن و پیشقدم میشن برا دختری که خپدشونم قبول دارن فرقشون بین زمین تا آسمونه....پیرو فرمایش دوستی که گفتن خاستگارشون سیکل داشته

عزیزم ایا کار خاصی کردی؟ذکری؟دعایی؟نذری؟

من میگم هرکسی بخواد ازدواج میکنه

من خودم اسما اعظم الهیو دائم برای خودم میگفتم.دست از دعا نکش و وقتی ازدواج کردی فکرنکن به مقصود رسیدی و تمام شد.... قدر زندکیتو بدون