الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هیچ علائمی ندارم پری هم نیومده چن روزه کمر درد داشتم دلمم یجوریه نمیدونم از استرسه یا چیز دیگه
امروز بی بی بزنم مشخص میشه؟
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
اگه از پریوده گذشته بزن مشخص میشه منم دلم یه جوری مثل دل پیچه اینا
اخه میترسم 😢
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
شوهرم خیلی بچه دوست داره دوساله ازد کردیم اوایل من نمیخواستم اونم بهم احترام گذاشت و چیزی نگفت ولی الان که میخاد دوست ندارم زیاد منتظر بمونه