بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به نظرم دهه شصتیا تو سیاست و فرهنگ غلط کاهش جمعیت که خودش عامل کم شدن ازدواج شد و ادامه تحصیل به هر قیمتی و مجرد موندن به خاطر ادامه تحصیل و کار سوختن. من خودم 72 هستم ولی دهه 70 خیلی تفاوت پیدا کرد نسبت به 60. و همینطور پسران دهه 60 رفتن سراغ دختران دهه هفتاد که اینم یه اشتباه اساسی بود متاسفانه. امیدوارم همه دهه شصتیا خوشبخت بشن. ما هم که ازدواج کردیم الان درگیر مشکلات دیگه ایم بچه دار شدن و خانواده شوهر و و... در هر صورت هر مقطعی مشکلات خاص خودشو داره.
تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری, شکسته...!
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت