2777
2789
عنوان

مجردهای دهه ی شصت

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 88 پست
چندوقت دیگه کاربری با اسمهای زیر میاد مامان کوچولو ۷ ساله عروس کوچولو ۱۰ ساله تاپیکاشون بچه ها ...

وااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم دهه شصتیا تو سیاست و فرهنگ غلط کاهش جمعیت که خودش عامل کم شدن ازدواج شد و ادامه تحصیل به هر قیمتی و مجرد موندن به خاطر ادامه تحصیل و کار سوختن. من خودم 72 هستم ولی دهه 70 خیلی تفاوت پیدا کرد نسبت به 60.  و همینطور پسران دهه 60 رفتن سراغ دختران دهه هفتاد که اینم یه اشتباه اساسی بود متاسفانه. امیدوارم همه دهه شصتیا خوشبخت بشن. ما هم که ازدواج کردیم الان درگیر مشکلات دیگه ایم بچه دار شدن و خانواده شوهر و و... در هر صورت هر مقطعی مشکلات خاص خودشو داره.

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
چندوقت دیگه کاربری با اسمهای زیر میاد مامان کوچولو ۷ ساله عروس کوچولو ۱۰ ساله تاپیکاشون بچه ها ...

امروز تو ابنستا از دادستان مشهد تقدیر کردن چون جلوی ازدواج یه دختر ۹ساله رو گرفت بود.واقعا که خیلی جنایته 

شکر
چون دایی من دنبال ی دختر دهه شصتیه وهمه چی تمومه

استارتر رو بهش معرفی کن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

امروز تو ابنستا از دادستان مشهد تقدیر کردن چون جلوی ازدواج یه دختر ۹ساله رو گرفت بود.واقعا که خیلی ج ...

دیدی گفتم

حالا بیشتر میشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

شما دختر اروپایی یا امریکایی دیدی ۱۵ سالگی عروسی کنه؟

این پدیده مرتبط با بحران و فشار اقتصادی و مختص کشورهای فقیره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

دهه شصتیم اما متاهلم بادوتا بچه

فقط اومدم بگم بااینکه زندگی خوبی دارم اما توحسرت مجردام

زندگی بی دغدغه باکلی فکر ووقت ازاد برای ادامه تحصیل وکار وفعالیت

وحتی زمان برای خوابیدن تا لنگ ظهر

اگه بخوای تا فردا برات از خوبیای مجردی میگم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
امروز تو ابنستا از دادستان مشهد تقدیر کردن چون جلوی ازدواج یه دختر ۹ساله رو گرفت بود.واقعا که خیلی ج ...

دايي منم دنبال يكي مثل تو هست سي چهار سالشه ولي ما شيرازيم🙄👻اگه ميخاي. درخواست دوستي بده تا اشناتون كنم😍😍

ما فقط يك بار زندگي ميكنيم سخت نگير😜😍👍