2777
2789
عنوان

مجردهای دهه ی شصت

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 88 پست
چندوقت دیگه کاربری با اسمهای زیر میاد مامان کوچولو ۷ ساله عروس کوچولو ۱۰ ساله تاپیکاشون بچه ها ...

شما شغلت چیه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما شغلت چیه

تو واحد مدیریت پروژه شرکت نفتم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
دايي منم دنبال يكي مثل تو هست سي چهار سالشه ولي ما شيرازيم🙄👻اگه ميخاي. درخواست دوستي بده تا اشناتو ...

خوب تو درخواست دوستی بده بهش تو خواستگاری 🤔

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

ازدواج مثل دسشویی می مونه اونا که بیرونن این پا اون پا میکنن سریع برن تو 

اوناییم که تو هستن دلشون میخواد زودتر خلاص شن😅😅😅

استارتر برات ارزوی خوشبختی دارم ولی از من میشنوی از زندگیت لذت ببر و شادیتو محدود به حضور کس دیگه ای نکن

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
تو واحد مدیریت پروژه شرکت نفتم

کدوم شهر😄

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من دهه شصتیم ازدواج کردم ولی دوتا خواهر همینطور دوتا خواهرشوهر دهه شصتی مجرد دارم تو فامیل ودوست وآش ...

هشتادیا که سایتو قوروق کردن

معروفترینشونم هرروز توهم حاملگی میزنه بعد از ترسش که دوقش خراب نشه بی بی چک نمیزنه 😂

خواستگار مناسب نداشتم وگرنه که خانواده از بیست سالگی بشدت تحت فشار قرار داده

در مورد ازدواج بیشتر مطالعه کن 

همه ما یک سری خوبی ها و بدی ها یی داریم مردها هم همین طور کمال مطلق نداریم 

تمام اولویت هات رو بنویس رو کاغذ ببین از کدوم بخاطر کدوم میتونی بگذری 

خودت رو تو خونه حبس نکن 

برو بیرون 

تو اجتماع باش 

تو مهمونی ها جوری باشه که دیگران ببینند هم خودت بتونی انتخاب کنی هم در معرض انتخاب دیگران قرار بگیری 

اگر تا به حال خواستگار مناسب نداشتی پس باید در موقعیت خودت هم تجدید نظر کنی مثلا شغل، تحصیلات یا حتی گاهی تغییر محل زندگی ... 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
امروز رفتم سی 

تولدت هم مبااارک 

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
تهران

شما هر روز میری سر کار؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی

ببخشید انقد سوال پرسیدم😊😊

من تایپیک نزدم که برام خواستگار پیدا بشه  فقط خواستم روز تولدم یک درد دل کنم و ببینم  دخترای مجرد دهه شصتی در چه حالی هستن خودم حسابدار و شاغلم بعد کار در هفته دو بار باشگاه میرم جمعه ها هم بعد ظهرها مامانمو بر میدارم میرم خرید  همین شده زندگی من

شکر