2777
2789
عنوان

مجردهای دهه ی شصت

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 88 پست
با چشم کاملا باز انتخاب کن  سعی کن هر روز شناختت از خودت بیشتر بشه  هر چی خودت رو بیشتر ...

جمله اخرت عالی بود

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
منم مجردم ۲۸ سالمه کار پاره وقت دارم باشگاه میرم سفر با خانواده مهمونی با دوستام مهمونی با فام ...

بند هفتم تو حلق داعش 🤣🤣😂😂😂😁😁😁

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دور و برم نزدیک ۱۰ نفر دهه ۵۰ مجرد داریم.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
منم مجردم ۲۸ سالمه کار پاره وقت دارم باشگاه میرم سفر با خانواده مهمونی با دوستام مهمونی با فام ...

منم دوستام مجرد بودن چون ماشین داشتم و هر جا میخواستن میبردمشون ولی از وقتی متاهل شدن دیگه رفتن ک رفتن البته شکایتی نیست.  من با هر دختری دوست میشم بختش باز میشه 

شکر

عزیزم تولدت مبارک منم ۹ شهریور به دنیا اومدم البته سال ۶۰. امروز ۳۷ ساله شدم. منم سال ۹۰ ازدواج کردم یعنی ۳۰ سالگیم . الان راضی هستم و خوشحال از اینکه دیر ازدواج کردم چون دوران مجردی خوبی داشتم تو هم از این روزهات لذت ببر

منم دوستام مجرد بودن چون ماشین داشتم و هر جا میخواستن میبردمشون ولی از وقتی متاهل شدن دیگه رفتن ک رف ...

اره خب

متاهلی محدودیتهای خودشو داره

بیخیالشون باش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من دور و برم نزدیک ۱۰ نفر دهه ۵۰ مجرد داریم.

یا خداااااا

کلوب بزنید 😁😁🤣🤣🤣

بچه ها من یه پیشنهادم دارم اوناییکه درامد دارن نزدیک ۴۰ شدن و مجردن برن بچه سرپرستی قبول کنن

بنظر من عالیه

هم خودشون مادر میشن هم اون بچه مادر دار میشه

من یه زمانی ایده خودم بود ۳۷ سالگی اینکارو کنم

درسته حرفات ولی کسی بدلم من ننشسته تا بحال اگرم نشسته من ننشستم ب دلش محلمون خیلی بد بود عوضش کردیم ...

نه عزیزم این چه حرفیه 

خودت خودت رو دوست داشته باش این خیلی مهمه یعنی دیگران باید از چشمات بخونن که خودت برای خودت مهمی 

در آستانه 30 سالگی هستی امسال دوست من که متولد 60 هست ازدواج کرد یعنی 37 سال داره 

پس هیچ وقت برای یک ازدواج خوب دیر نیست 

برای من تحصیلات خیلی مهم بود و بخاطر همین به اینکه تو غربت زندگی کنم رضایت دادم همسرمم اصلا اول به دلم ننشته بود به قول شما ولی یه سری ویژگی هایی داشت که فکر می کردم این ویژگی های یه مرد خوبه و بعد ازدواج فهمیدم خیلی خیلی بهتر از اون چیزی بود که من فکر می کردم اول می خواستم بخاطر ظاهرش ردش کنم ولی خوشحالم احساسی تصمیم نگرفتم 

همه جانبه تو مسئله ازدواج باید فکر کرد مشورت با دیگران مخصوصا پدر و برادر یا استاد خیلی عالیه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
من تایپیک نزدم که برام خواستگار پیدا بشه  فقط خواستم روز تولدم یک درد دل کنم و ببینم  دختر ...

عزیزم همین که شاغلی و وقت برای باشگاه رفتن داری خودش نعمته همه چیز که شوهر نیس در ضمن خودم دهه شصتیم ی بچه دارم