2777
2789
عنوان

مجردهای دهه ی شصت

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 88 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهه هشتادیا دارن تموم میشن همشونو شوهر دادن  نیست که دهشونم تموم شد دیگه تولید نمیشن 😂

😂😂😂اره الان دهه ۹۰ داره ازدواج میکنه😂😂😂😂😂😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
کلا زندگی توی ایران یکنواخت و خسته کننده شده هر لحظه باید منتظر یه خبر جدید باشی. دهه 60 یه زمانی نس ...

مادر یجور میناله

مجرد یجور

متاهل یجور

شاعل یجور

بیکار یجور

مملکتی هست که شرایط دست خودمون نیست و ناراضی ایم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
😂😂😂اره الان دهه ۹۰ داره ازدواج میکنه😂😂😂😂😂😁😁😁😁

وای نه دهه ۹۰ ها هنوز ۷ سالشونه 😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خواستگار مناسب نداشتم وگرنه که خانواده از بیست سالگی بشدت تحت فشار قرار داده

الان چند سالته اگ دوس داشتی بگو

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
مادر یجور میناله مجرد یجور متاهل یجور شاعل یجور بیکار یجور مملکتی هست که شرایط دست خودمون نیست ...

همه افسرده ان

ربط به تجرد و تاهل نداره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خوشم میاد اکثر دهه هفتادی ها اومدن تو تایپک😂😂😂

😂😂😂کنجکاویم 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
وای نه دهه ۹۰ ها هنوز ۷ سالشونه 😂😂😂

شروع  کردن ب دوستی دیدم ک میگم😂😂😂😂😂😂

شروع  کردن ب دوستی دیدم ک میگم😂😂😂😂😂😂

چندوقت دیگه کاربری با اسمهای زیر میاد

مامان کوچولو ۷ ساله

عروس کوچولو ۱۰ ساله

تاپیکاشون بچه ها من ۷ سالمه شوهرم ۲۷ امروز بی بی چک زدم.....

چون دایی من دنبال ی دختر دهه شصتیه وهمه چی تمومه

استارتر مورد خوبیه❤