2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بچه به اون پوشکی که میگیری حساسیت داشته باشه 

پاهاشو زخم کنه ملتهب کنه 

بذار دنیا بیاد بعد برو از کارخونه عمده بگیر 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

بنظر من که نگیر 

چون نمیدونی شاید ی مارک نسازه بهش بعد تازه اصلا معلوم نمیشه سایز پنج رو باید یسال نگه داری تا سال دیگه شاید تاریخش گذشت تا یسال 

حالا باز صفر یا یک رو میشه ولی اونم زیاد نه 

چون بچه تند تند سایز عوض میشه و بزرگ مبشه 

پس نتیچه میگیریم نگیر😂😂

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

من سه روز به زایمانم مونده یه بسته مولفیکس خریدم فقط چون شنیدم بعضی بچه ها حساسیت دارن

از طرفی میخام تو خونه کهنه کنم شنیدم پوشک برا دختر بچه ها مستعد عفونته

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
شاید بچه به اون پوشکی که میگیری حساسیت داشته باشه  پاهاشو زخم کنه ملتهب کنه  بذار دنی ...

ای خدا. واللا از الان ترس هزینش گرفتتم. اصلااااااا هم دل شستن ......و ندارم. 

ب سلامتی   ولی از الان نخر  پولشو پسنداز کن

چون رشد  بچت میگه ک چ سایزی  مناسبشه.. و ایکنه یخری  زودتر تپلی شد  سایزاش دیگه  نیازت نمیشه  و یا برعکسش  یا حساس شد...بدنش  

مندوسه تا  از این ۴۷تایی خریده  بودم  ۱دونه اخر بهم نمیرسید کشش اذیت میشد بچم  استفاده نشده پکو دادم ب یکی دیگه

من واسه رو سيسموني ٤ بسته ٢٢ تايي يك،٢ تا هفتاد تايي ٢،٣ تا ٤٩ تايي ٣ گرفتم،همشو مارك پريما و پمپرز خريدم،ولي ٤ و ٥ نگرفتم،شنيدم ١ و ٢ زياد استفاده نميشه بيشتر ٣ استفاده ميشه ولي من خريدم ديگه،يارو گفت خواستي بعدا عوض ميكنم