2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مانع بارداری نیست. فقط بعد زایمان ممکنه افتادگی مثانه بگیری که اونم مساله خاصی نیست

راست میگی من اینقد ناراحتم که مانع بارداری بشه البته یبار حامله شدم ولی سقط شد طبیعی میشه باردار شد یا باید ای یو ای کنم

اگه مشکلت فقط همینه نگران نباش! 

رحم منم رو به عقب 11ماه پیش باردار شدم قلبش تشکیل نشد، الان مجدد باردارم... 

اما مشکل من کم بودن ذخیره تخمدان، تو سیکل ivf بودم که ناخواسته باردار شدم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اگه مشکلت فقط همینه نگران نباش!  رحم منم رو به عقب 11ماه پیش باردار شدم قلبش تشکیل نشد، الان م ...

نه گلم مشکلم این نبود چندروز بعد این عکس فهمیدم شوهرم واریکوسل داره که عمل کرد ماه قبل ازمایشش خوب بود ازاینماه اقدام کردیم دکترا گفتن تا سه ماه اقدام کن باردارنشدی بیا ای یو ای کن.منم پارسال بهمن ماه باردارشدم ولی متاسفانه سقط شد

نه گلم مشکلم این نبود چندروز بعد این عکس فهمیدم شوهرم واریکوسل داره که عمل کرد ماه قبل ازمایشش خوب ب ...

انشاالله این بار میشی و سالم هم هست! 

استرس نداشته باش طبیعی باردار میشی... گرمی زیاد بخور، مخصوصا تو ایام پریودی دمنوش رازیانه و تخم شوید! 

من آندومترم 4 و 5 بود همیشه... از وقتی تو پریودی اینا رو میخورم شده 6 و 7

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️