2777
2789
عنوان

خاهر شوهر تازه ب دوران رسيدهو جهيزيه بالاي صد ميليونيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 121 پست
اشتباه کردی این مرد حتی اگه خونتو جدا کنی قابل اعتماد واسه روزای سخت نیست از من به تو نصیحت حتماااا ...

اره ولي اخه ماهي پونصدتومنو بدم خوراك و پوشاك بدم چي!؟پس اندازم كه نميشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي بي تربيته راس ميگي اروم شدم خدا منو ببخش نفرين كردم انشاله بزه خرشبخت شه ولي از زندگي من گم شه ...

واقعا باید گم شه با این رفتار زشتش .خدایی من خودم یکی پدرم اصرار شدبد میکرد باید فرش دستباف برداری یخچال فلان برداری میگفتم نه پدر جان در حدی میبرم که در همون حد برام خرج کردن ادم باید یه مقدار درک و شعورشو بالا ببره وگرنه چهار روز دیگه همین وسایل کهنه میشن و باید عوض کنه ولی رو سیاهیش به خودش میمونه که نگا به ته جیب خانواده ش نکرده.از این جور ادما انتظار هیچی نداشته باش.ولی اصلا تو خونه یه مدت به رو خودت نیار حداقل جلو همسرت نه از خوبشان نه از بدشان.گاهی الکی تعریف کن مخصوصا از مادرش الکی زبان بریز.بعد مدتی همسرت به این نتیجه میرسه که تو خانواده شو دوست داری وقتی به این باور رسید تیر خلاص و بزن ریزه ریزه برو تو مخش ولی نه با دعوا مثلا لا به لای درد دلا و حرفها بگو که شک نکنه بزو تو کارش اینجور معلومه اینا ادم نیستن که بدون سیاست باهاشون برخورد بشه

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

البته ۵۰۰ هم خوبه میگیری ناشکر نباش خیلیا همونو ندارن 

مگه خورد و خوراک خونه با خرجی تو انجام میشه 

واسه پس انداز راه های زیادی هست مثلا لباس میخری 100 تومن بگو 130 گرفتم 30 تومنشو بردار میری آرایشگاه بگو فلان تومن شد بقیه رو بردار حتی کرایه ماشین بگو با آژانس میری با اتوبوس برو حتی از هزارتومن نگذر همه رو پس انداز کن بده مامانت برات برداره کسی ندونه جمع ک شد هردفعه یه تیکه طلا بخر بذار مامانت بندازه فقط خونواده خودت بدونن بخدا مردم بهترین باشه بازم لازمه این کارا حتی روانشناسا هم میگن زن باید پس انداز داشته باشه کادو هم میخری چندبرابر بگو قیمتشو 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
واقعا باید گم شه با این رفتار زشتش .خدایی من خودم یکی پدرم اصرار شدبد میکرد باید فرش دستباف برداری ی ...

نه اصن لايده نداره .انگار مادر تلسمش كرذه .همش ميگه مامانم خاهرام فلان هرچيم بينمونه ب اونا ميگه

مگه خورد و خوراک خونه با خرجی تو انجام میشه  واسه پس انداز راه های زیادی هست مثلا لباس میخری 1 ...

وای من از این رفتار متنفرم صادقت تو زندگی خیلی مهمه من بمیرم هیچ وقت نمیتونم همچین خیانتی در حق همسرم و زندگیم بکنم

مگه خورد و خوراک خونه با خرجی تو انجام میشه  واسه پس انداز راه های زیادی هست مثلا لباس میخری 1 ...

مرسي اما اون همون پونصدم اين ماه نداد تازه من بخاطر اينكه كمكش كرده باشم ارايشگاه نرفتم بعد فهميدم خاهرش زفته ارايشگاه بالاشهر ٣٠٠تومن با پول اين ديگه نا اميدم

نه اصن لايده نداره .انگار مادر تلسمش كرذه .همش ميگه مامانم خاهرام فلان هرچيم بينمونه ب اونا ميگه

تو برو تو جلدش اعتمادشو جلب کن ببین رفتارش تغییر میکنه

تو برو تو جلدش اعتمادشو جلب کن ببین رفتارش تغییر میکنه

بازم امتحان ميكنم خدا كمك كنه.اخه اين ماه خيلي عصبي شدم ن پرل داشتم دندونه عقلمو بكشم نه بول داشتم پوستمو كه لكهاي واگير دار زدهو داره بيشتر ميشه نشون دكتر بدم ولي....

کتاب چراغ دل شوهرت رو روشن کن از الن کریدمن و حتما مطالعه کن از اپلیکیش فیبدیبو خریداری کن اینقدر راهکار داده که چند روزه همسرت غلام حلقه به دوشت بشه ولی از فردا غر زدن و دعواوبزار کنار معجزه میشه