ديگه ازش خسته شدم بردار شوهرمو شوهرم مخارجه خونرو ميدن .بعد خاهر شوهرم داره جهيزيه ميخره رفته سرويس ظرف شيش نفره قيمت كرده هفت ميليوني گفته من همونو ميخام سه دستشوووو😐😐😐بعد هر موقه هم ب شوهرم ميگم ما وضعيت ماليمون در اون حد نيس بهم ميگه دخالت نكن و مادرشوهرمم عجيب پشتشه و از پسراش ميگيره متاسفانه باهاشون زندگي ميكنم و از زياد خواهيشون خسته شدم و نميتونم شوهرمو كنترل كنم اينطوري پوللاشو خراب نكنه اخه اصن ب من پولي نميده ولي ب خاهراش واسه اينجور كاراي بيخود ميده تازه جهيزيشم تو اين گروني همشو بوش گرفته همش بهش نفرين ميكنم كه موقعيتمونو درك نميكنه😭😭😬😬😬😬😬😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها تو رو ب همين روز عزيز قسمتون ميدم كه ارزوي مرگ كنين واسم خسته شزم از خانواده شوهرم خسته شدم ا ...
برادرشوهرت مجرده یا نه اونم زن داره
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
اون زن داره با دوتا بچه اونا امسال بعد شيش سال جدا شدن بعد ما رفتيم جاشون
تو هم ان شاءالله راحت میشی کاش تو هم یکم سخت میگرفتی ی خونه جدا میگرفتی حداقل ریختشون روکمتر میدیدی
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.
هیچ چاره ای نداری که حسابی یاد لگیری بدون اینکه شوهرت شک کنه بری تو مخش باید کاری کنی حرفتو قبول کنه.حتما اینقدر دعوا راه انداختی و غر زدی سر خانوادش دبگه بهت بی اعتماد شده میگه عروس بازی در میاره.ولی باید همسرت و متوجه رفتار زشت خواهرش بکنی.خدایی من مخالف کمک هزینه جهیزیه نیستم بهر حال برادرشه گر چه وطیفه ش نیست ولی ممکنه از سر دوست داشتن بخواد کمک کنه ولی نه اینکه خواهرش سو استفاده کنه فکر خانوادشو نکنه واقعا اگه اینجوره که میگی واسش متاسفم بجای اینکه غم خانواده رو بخوره بگه از هر چیزی ارزانترین و بردارم فشار مالی وارد نکنم بدتر لج میکنه .نفرین نکن که بر میگردخ بجاش دعا کن شعور پیدا کنه معلومه خیلی بیشعوره
نه نصف نصف با بردارشوهرم بوده بعد تازه پونصدتومنم چهارصدشو دادم ريش تراش
اشتباه کردی این مرد حتی اگه خونتو جدا کنی قابل اعتماد واسه روزای سخت نیست از من به تو نصیحت حتماااا حتماااا حتمااااا پس انداز مخفی داشته باش واسه روز مبادا لازمت میشه
به نظرم به خانوادت بگو یه فکری به حالت بکنن. منم عمه هام بابامو فقط واسه پول میخواستن الان که تنهاستو افسرده کسی نیست بهش سر بزنه!!به شوهرت بگوزیادی دلسوز بودنم خوب نیست . خواهرشو لوس بار اورده . هرچی خواسته فراهم کردن واسش .فردا تو زندگیش دچار مشکل میشه!!