2777
2789
عنوان

خاهر شوهر تازه ب دوران رسيدهو جهيزيه بالاي صد ميليونيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 121 پست
وای من از این رفتار متنفرم صادقت تو زندگی خیلی مهمه من بمیرم هیچ وقت نمیتونم همچین خیانتی در حق همسر ...

عزيزم شما حتی پیش روانشناسم بری همین حرفو میزنه همه هم تاییدش میکنن خیانتم نیست حق زنه ک پشتش گرم باشه وقتی هم به شوهرت مطمئن باشی شدی میتونی واسه خرید خونه یا آینده بچتون ازش استفاده کنین همه مردا هم از زن باعرضه و پول جمع کن خوششون میاد 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
نه اينب صداقت ربطي نداره ب سياستربط داره

احه وقتی هر روز مجبوری یه دروغ بگی اصلا خود به خود با گذر زمان باعث میشه فکر کنی همسرت دشمنته.من همیشه رابطه دوستانه و عاشقانه همراه با صداقت بیشتر مورد پسندم بوده تا اینکه با دروغ زندگی کنم

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي اما اون همون پونصدم اين ماه نداد تازه من بخاطر اينكه كمكش كرده باشم ارايشگاه نرفتم بعد فهميدم خ ...

به هیچ وجه کم توقع نباش از هیچیت نزن ن آرایشگاه ن لباس ن طلا بگو میخوام اصلا هم اسمی از خونوادش نبر فقط بگو زنتم وظیفته بدی 

عزيزم شما حتی پیش روانشناسم بری همین حرفو میزنه همه هم تاییدش میکنن خیانتم نیست حق زنه ک پشتش گرم با ...

نمی دونم شاید ریشه تو رفتار حانوادگی من داره مادرم همیشه اینجور بوده همیشه از اینکه به بابام دروغ میگفت متنفر بودم واسه همین تو زندگی خودم اصلا همچین کاری نمیکنم کاملا با صداقت رفتار میکنم.به نظرم کسانیم که این‌کارو میکنن نبتید در حضور بچه ها باشه چون تاثیر بشدت بدی میزاره

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
نمی دونم شاید ریشه تو رفتار حانوادگی من داره مادرم همیشه اینجور بوده همیشه از اینکه به بابام دروغ می ...

ن اصلا ربطی به خونواده نداره چون مادر منم مثه مادر شما رفتار کرده اما زمان قدیم فرق داشته الان نمیشه به هیچکس اعتماد کرد انقد دیدمو شنیدم ک میدونم بهترین کار اینه پس انداز مخفی داشته باشی واسه روز مبادا لازمت میشه همین الانم خیلیا هستن چون پول ندارن مجبورن به زندگی با کسی ادامه بدن ک اصلا لیاقت اسم مرد رو نداره چ برسه بخوای باهاش زندگی کنی 

استارتر عزیز قبول کن خودتم تا حدودی مقصری.چرا از خواسته هات میزنی.در صورتی که آرایشگاه دندون پزشکی دکتر پوست نیازهای طبیعیه یه زنه.اصلا اسمی از خانوادش نیار.بگو طلا میخام لباس میخام......خلاصه هرچیزیکه احتیاج داریو ازش بخواه.تو اینقدر کم توقع شدی که شوهرتم عادت کرده دیگه میدونه خرجی نداری بهت رسیدگی نمیکنه

🌹

صددرصد با نظرت موافقم

من شوهرم خداروشکر خوبه هرچی میخوام ن نمیگه اسم هرچیو بیارم حتی تو فیلم ببینم بگم چه خوشگله برام میخره ولی ذات مرد قدرنشناسه کافیه یکبار برخلاف میلش باشی هرکاری کردیو بی منت میکنه من با تموم وجودم واسه شوهرم همه کار میکنم ولی یکبار نکنم سریع میگه چیکار کردی مگه حتی شاید به شوخی بگه اما دلم میشکنه چون میدونم حداقل بهش فکرکرده ک به زبونم آورده یه سری حرفا شده یه سری چیزا پیش اومده ک به این نتیجه رسیدم حتما اینکارو کنم و به همه خانوما هم توصیه میکنم پس انداز مخفی داشته باشن هیچ چیزی قابل پیشبینی نیست واقعا 

من شوهرم خداروشکر خوبه هرچی میخوام ن نمیگه اسم هرچیو بیارم حتی تو فیلم ببینم بگم چه خوشگله برام میخر ...

چقدر رفتار شما با من و رفتار شوهرت به شوهرم شباهت داره.دقیقأ درست میگی.موافقم

🌹

چقدر رفتار شما با من و رفتار شوهرت به شوهرم شباهت داره.دقیقأ درست میگی.موافقم

من یه سالو نیمه عروسی کردم یه سال اول اصلا آرایشگاه نرفتم گفتم اول زندگیمونه خرج تراشی نکنم ولی بعد از یه سال میخواستم برم آرایشگاه گفت نمیخواد بری هزار بهونه آورد ک من نرم چون گفتم فقط رنگ موهام میشه 200 تومن با اینکه داره ولی عادت کرده بود به قناعتم نمیگفت لطف میکنه منم یه دعوای حسابی کردم گفتم از این به بعد هرماه میرم اصلا هم دیگه از هیچیم نمیزنم چون واقعا تبدیل به وظیفه میشه تا جایی هم ک میشه از سروته همه چیز میزنم پس انداز میکنم فهمیدم خوبی به مرد جماعت نمیاد بخدا 

جهيزيه ي صدميليوني تو اين گروني فك كنم يه جهاز خيلي معمولي باشه هااااا خودم دستم تو قيمتاست دارم جه ...

بابا مایه دار، بابا جهیزیه صد میلیونی، اصن خوندی که این خانم مشکلش چیه یا فقط خواستی بگی صد میلیون پولی نیست واست

بابا مایه دار، بابا جهیزیه صد میلیونی، اصن خوندی که این خانم مشکلش چیه یا فقط خواستی بگی صد میلیون پ ...

منظورتو نميفهمم اصلا  فازت چيه كاربري دومي؟

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

ولی من از اول زندگیم قناعت کردم،شکر خدا همسرم میدونه چقدر رعایتش میکنم،بدون اجازم یه ریالم خرج نمیکنه؛کل کارت حقوقش دست خودمه که مدیریت کنم خرجا رو،خودش میگه اگه تونباشی عمرا بتونم با اینهمه قسط با این حقوق،بنظر من چون شوهر استاتر اصلا قدر قناعتشو نمیدونه باید از هیچیش نزنه،بیکاری از خودت بزنی بقیه به خودشون برسن،تا میتونی لذت ببر

خدایا بابت همچی شکرت