2777
2789
عنوان

خاهر شوهر تازه ب دوران رسيدهو جهيزيه بالاي صد ميليونيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 121 پست
چون مادرشو خيلي دوس داره و مادره نميزاره جدا كنيم الهي اينم بميره .مصه بختك چسبيدن ب زندگيم

اي باباشوهرت اگه واقعاخوب باشه جداميشيدودله شماروهم درنظرميگيره نه اينكه فقط فكره مادرش باشه وشمابي اهميت اينهمه نفرين بي جاخانواده شوهرتوميكني درصورتي كه اشتباه ازشوهرته كه شمااولويتي نداري وتعادل برقرارنميكنه،،خدايي نكرده نفريناي بيجات دامن خودتونگيره و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي باباشوهرت اگه واقعاخوب باشه جداميشيدودله شماروهم درنظرميگيره نه اينكه فقط فكره مادرش باشه وشمابي ...

نه نيست اونا نزاشتن برن پي زندگيم همش تو زندگيمن از دستشون راحت نيستم اميدوارم خدا جوابشونو بده نميتونم خونسرد شم شوهرمو احمق ميبينم ب خدا واقعن احمق ميبينمش كه اينده نگر نيست بدبخته بدبخت

نه هيچموقه نميكنم چون نزاشت برم خونمو جدا كنم .همش شوهرمو تيغ زد همش ازش چيزاي كلان خاست شوهرمم منو ...

خب تو که دیدی شوهرت خونه مستقل نداره باهاش ازدواج نمیکردی یاشرط میکردی اول خونه بگیره بعد باهاش ازدواج میکردی

خب تو که دیدی شوهرت خونه مستقل نداره باهاش ازدواج نمیکردی یاشرط میکردی اول خونه بگیره بعد باهاش ازدو ...

گف خونمون جداس گف بهترين خونرو واست ميگيرم بعد گف ن نميتونم مامانمو ول كنم

واقعا خدا صبرت بده. حداقل یه کم منصف تر خرید کنه!!!!! چطور دلش میاد داداشش بخاطر چشم و هم چشمی این خانم بره زیر بار قرض. به نظر من خواهر شوهره هم مقصره حتما میدونه نقطه ضعف برادرشه هرچی بخواد واسش فرهم میکنه و نه بهش نمیگه اینم سو استفاده میکنه

از روز اول قرار گذاشتی باهاشون زندگی کنی 

ن مستقللل.تازه چهارده ننفره خونشون فكرشو كن دوتا پسراش خرجي اين بي سوادرا ميدن .چهاردهههه نفرررر خداااا كجايي جوابمو بده لااغل بكشم 

شما بخچال سي ميليوني چل ميليوني احتمالن انتخاب نكردين .لين ميگه من بوش ميخام همه چي بوش 

نه ،همینم ک خریدم بیچاره شدم،دوو گرفتم، جهزیه شاعانه داره میبره ایشالا خوشبخت شه 

ولی حرص نخور ایشالا بره و دیگه چشش دنبال پول شوهرت نباشه،

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
واقعا خدا صبرت بده. حداقل یه کم منصف تر خرید کنه!!!!! چطور دلش میاد داداشش بخاطر چشم و هم چشمی این خ ...

نقطه ضعفش همينه كه ميگه جهيزه منو بهترين كن تك باشه مردوم انگشت ب دهن بمونن

بچه ها تو رو ب همين روز عزيز قسمتون ميدم كه ارزوي مرگ كنين واسم خسته شزم از خانواده شوهرم خسته شدم اما ديگه نميتونم حرفي بهش بزنم .فرضشوكن از عيد تا حالا هفتا مانتو خريده با قيمته چهارصد ب بالا

ديدگاه جالبيه. برادر ندارى؟

اتفاقاهم برادردارم تازه دوساله ازدواج كرده هم پسردارم وخواهرمم پسرداره،،خواهرمم باهام هم عقيده بودگفت كه ان شاءالله كه هيچوقت محتاج بچه هامون نشيمواوناهم درحداينكه بخان ازلحاظ روحي بامحبت كردنه به ماحسه خوب داشته باشن درحدهديه كه باهمسرشون بدن وماهم به وقتش جبران،،كلاوابستگيه مالي نداشته باشيم

به کجاها داریم میریم!!!بخاطر مردم خرید میکنیم!!!که چشمشون دراد!بخدا منم یخچال دوو گرفتم خیلیم راضی ام ازش ولی نه بخاطر مردم گفتم یه چیزی بخرم حداقل تا ۱۰ سال واسم کار بده.بقیه وسایلامم ساده در حد توان خریدیم