ديگه ازش خسته شدم بردار شوهرمو شوهرم مخارجه خونرو ميدن .بعد خاهر شوهرم داره جهيزيه ميخره رفته سرويس ظرف شيش نفره قيمت كرده هفت ميليوني گفته من همونو ميخام سه دستشوووو😐😐😐بعد هر موقه هم ب شوهرم ميگم ما وضعيت ماليمون در اون حد نيس بهم ميگه دخالت نكن و مادرشوهرمم عجيب پشتشه و از پسراش ميگيره متاسفانه باهاشون زندگي ميكنم و از زياد خواهيشون خسته شدم و نميتونم شوهرمو كنترل كنم اينطوري پوللاشو خراب نكنه اخه اصن ب من پولي نميده ولي ب خاهراش واسه اينجور كاراي بيخود ميده تازه جهيزيشم تو اين گروني همشو بوش گرفته همش بهش نفرين ميكنم كه موقعيتمونو درك نميكنه😭😭😬😬😬😬😬😭😭😭😭😭😭😭😭
خدا راشکر که خوب بوده، انشالله همیشه عشق و علاقه بینتون زیاد و زیادتر بشه، احساس خوبی بهت دارم &nbs ...
راستش حالمو پرسيدي و پيگير بودي خوشحال شدم
عزيزدلمي💜 بهترين ها نصيبتون بشه
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ك عذابايي ك ميكشين رو درك كنم🙏 ولي شوهر من و كلاااا ازم گرفتن😬😬😁😁😁ديگه با سندم بهم نميدن😂😂😂
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
آره دیگه میشناسمت تاپیکاتو میبینم که حس و حالشون خوبه حال دلت خوبه توی این نی نی سایت که همه مینالن خوشحال میشم یکی هم انتخابش درست بوده هم عاشقانه زندگی میکنه، مراقب خودت و زندگیت و عاشقانه هاتون باش دوست عزیزم
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
آره دیگه میشناسمت تاپیکاتو میبینم که حس و حالشون خوبه حال دلت خوبه توی این نی نی سایت که همه مینالن ...
چشم دوست مهربون
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
ولی خانومی بگما خدا صبرررررررت بده ک با قوم شوهر زندگی مکنی، خرجشونم میده و میبینی زودی پیر میشی این حرصا مخوری دوز دیگه سیسمونیه، وقتی اینجور تیغ میزن بدون ک همیشگیه، من داداشم کمکم کرد ولی قرلره بعد تموم شدن قسطام پول جمع کنم سکه ای چیزی بخرم براش یا تیکه طلا برا خانوم آیندش😊 کاش از خونشون برین، شوهرت اجاره بهشون میده یا رایگان نشتید؟
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
شما بخچال سي ميليوني چل ميليوني احتمالن انتخاب نكردين .لين ميگه من بوش ميخام همه چي بوش
شوهرش چکارست کیخچالماین بخره
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.