ديگه ازش خسته شدم بردار شوهرمو شوهرم مخارجه خونرو ميدن .بعد خاهر شوهرم داره جهيزيه ميخره رفته سرويس ظرف شيش نفره قيمت كرده هفت ميليوني گفته من همونو ميخام سه دستشوووو😐😐😐بعد هر موقه هم ب شوهرم ميگم ما وضعيت ماليمون در اون حد نيس بهم ميگه دخالت نكن و مادرشوهرمم عجيب پشتشه و از پسراش ميگيره متاسفانه باهاشون زندگي ميكنم و از زياد خواهيشون خسته شدم و نميتونم شوهرمو كنترل كنم اينطوري پوللاشو خراب نكنه اخه اصن ب من پولي نميده ولي ب خاهراش واسه اينجور كاراي بيخود ميده تازه جهيزيشم تو اين گروني همشو بوش گرفته همش بهش نفرين ميكنم كه موقعيتمونو درك نميكنه😭😭😬😬😬😬😬😭😭😭😭😭😭😭😭
واقعا خدا صبرت بده. حداقل یه کم منصف تر خرید کنه!!!!! چطور دلش میاد داداشش بخاطر چشم و هم چشمی این خانم بره زیر بار قرض. به نظر من خواهر شوهره هم مقصره حتما میدونه نقطه ضعف برادرشه هرچی بخواد واسش فرهم میکنه و نه بهش نمیگه اینم سو استفاده میکنه
ولی حرص نخور ایشالا بره و دیگه چشش دنبال پول شوهرت نباشه،
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بچه ها تو رو ب همين روز عزيز قسمتون ميدم كه ارزوي مرگ كنين واسم خسته شزم از خانواده شوهرم خسته شدم اما ديگه نميتونم حرفي بهش بزنم .فرضشوكن از عيد تا حالا هفتا مانتو خريده با قيمته چهارصد ب بالا
به کجاها داریم میریم!!!بخاطر مردم خرید میکنیم!!!که چشمشون دراد!بخدا منم یخچال دوو گرفتم خیلیم راضی ام ازش ولی نه بخاطر مردم گفتم یه چیزی بخرم حداقل تا ۱۰ سال واسم کار بده.بقیه وسایلامم ساده در حد توان خریدیم