2777
2789

امروز که روز عید غدیره مادرشوهرم بهش گفته بیا انباری خونه رو تمیز کن درحالیکه ما قرار بود بریم عید دیدنی و تازه من یه برادرشوهر مجرد هم دارم که امروز با دوستاش رفتن عشق و حال حالا شما جای من بودید چکار میکردید؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نشده خب بگو باشه وقت دیگه

بهش گفتم عزیزم لج کرده اخه میگه نه من برم دوساعت تمیز کنم بعد بریم عید دیدنی

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
با لبخند بگید فردا انشالله میایم واسه تمییز کاری

فردا؟کارش 24×24 یه روز هست یه روز نیست

شوهرم یک شبانه روز هست و یک شبانه روز نیست. شب بیداری هم داره حالا ببینید بااین وضعیت اون 24 ساعتی که خونه هست همش مادرشوهرم و خواهرشوهرام کاراشونو میگن به این انجام بده

هيچ كارى نميشه كرد 

حداقل در مورد من در اينجور موارد اينطوره😊

بى خيال ، بگو الآن برو تميز كن بيا بريم عيد ديدنى 

خودتم حسابى خوشگل كن و آماده شو واسه مهمونى چون وقت زياد دارى☺️

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...

بزار بره شر رو بخوابون الان بره تا ظهر تمیز کنه بعدشم مادرشوهر نهار بپزه شماهم برید اونجا نهارتونم بخورید بعد ازظهربرید عید دیدنی..حاله مادرشم جا بیاد وایسه پای گاز اشپزی .جروبحث هم نکن عید کوفتت بشه دور ازجونت

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

به خدا من برخورد هم میکنم باهاشون همین امروز تماس گرفتم خودم به مادرشوهرم گفتم امروز که روز تمیز کاری نیست امروز بابد بریم پیشه سید ها ما نمیاییم اونجا

مادرشوهرمم گفت خا میایین برین عید دیدنی اما این لج کرده😤