2777
2789

دارم اتیش میگیرم از عصبانیت

اول از همه از شما میپرسم ، وقتی یکی میره با پدر دختر حرف میزنه و خاستگاری میکنه و میگن فکراتونو بکنید ولی دلمون میخاد ک جوابتون مثبت باشه ، ایا خانواده پسر باید پیگیر بشن دوباره زنگ بزنن بگن  جواب نهاییتون چیه؟ 

حالا برا من همچین چیزی پیش اومد

ک واسطمون ۲۷ روز پیش اومد با بابام حرف زد

بابامم جوابش مثبته.

ازین۲۷ روز ، ۲۶  روزشو واسطه ی شهر دیگه سرکار بود.

و بنا شد هر وقت از سرکارش اومد خونش ، حضوری بیاد پیش بابام جواب بگیره الان این اقا دیشب رسید خونش ولی هیچچچچ خبری ازش نشد!

منتظر چین اینا؟ عصابمو بهم ریختن اومدن فقط ی زری زدن و خودشونو کشیدن عقب ک چی

همین الان نیاین بگین شاید منصرف شدن

ن نشدن

مادرش یوقتایی باهامون تماس میگیره احوالپرسی( فامیلیم) همش منو عروس گلم خطاب میکنه.

(اخرین بارم دیشب تماس گرفته)

منه احمقو بگو با چ ذوقی رفتم لباس خاستگاری خریدم

تا قطعی نشده صداشو درنیارین.

الان دلیل عصبانیتت چیه؟ واسطه تازه دیشب اومده بزار عرقش خشک بشه بعد

چقدر هول شوهری

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب مادرش که زنگ میزنه دیگه نیازی به واسطه نیس که، مادره باید خودش رسما ازتون اجازه بگیره برا اومدن به خونتون، یعنی چی زنگ میزنه و عروسم عروسم میکنه اما یه کلمه نمیگه جوابتون چی هس، دیگه نیازی به واسطه نیس، وقتی طرف خودش میزنگه

الان دلیل عصبانیتت چیه؟ واسطه تازه دیشب اومده بزار عرقش خشک بشه بعدچقدر هول شوهری

دلیل عصبانیتم اینه امروز میتونست ب بابام زنگ بزنه بگه فلانی وقت داری ده دیقه بیام ببینمت یا ن

مگه چقد سخت بود

شاید پسره تو رو نمیخواد مادرش میخوادت پسره کسی دیگه رو میخواد. بعدم 21 سالته همش چقدر هولی خدایی

پسره منو تو رفت امد فامیلی دید و‌پسندید

مشخصه یه مشکلی پیش اومده و اونا تو تردیدن احتمال خیلی زیاد پسرشون راضی نمیشه پا پیش بذارن رسما

پسره خودش منو دیدع

پسند کرده

خاهراش مادرش پسندیدن

عزیزم خب مادرش که زنگ میزنه دیگه نیازی به واسطه نیس که، مادره باید خودش رسما ازتون اجازه بگیره برا ا ...

دیگه نمیدونم

از اول کارو سپردن ب اون یارو 

پسره منو تو رفت امد فامیلی دید و‌پسندید

اگه پسره  میخواستت خودش میومد نه اینکه واسطه بفرسته

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر