2777
2789
عنوان

خاله گرامی و من

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 74 پست
بنظر من انسان تو زندگیش هر چیزی باید یه امتحان کنه حتا دوس پسر داشتن 

اره من امتحان كردم تو ٢٦ سالگي  اونم در حد خرف و اينا طرف المان زندگي ميكرد مام فقط در مورد الملن و فرهنگ ش و اينا اعلب حرف ميزديم البته گاهي من شيطنت ميكردم و خرفاي +١٨ ميزدمااا :))

اما ٥ سالگي آخه:////

حالا نوه ش ٦ سالگي واسه دختر دوستم نشسته فيلم پ و ر ن تعريف كرده دوستم تا مدتها قرص اعصاب ميخورد

عمر ادم اینقدر بلند نیست که هر چیزی  و امتحان کرد.باید از تجربیات بقیه و توصیه های دینی هم استفاده کنیم وگرنه عمرمون هدر میره.

من تسلیم زندگی نمیشم، زندگی رو تسلیم خودم میکنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب تو نوجوونی و جوونی واقعا تمایل ب ارتباط باجنس مخالف طبیعیه یه دفعه اینجاتاپیک نحوه اشنایی باهمسر بود منم گفتم۱۳سالم بود عاشقش شدم همسایه بودیم دوست شدیم،چشمت روز بدنبینه یه خانومه ریخت روسرم ک ماشالله چ زود چشموگوشت بازشده پسر مردمو ازراه ب درکردی افتادی دنبااااالش😐من کجاگفتم افتادم دنبالش😂😂😂فکرکنم خود این خانومه تو۱۳سالگی ک شروع جوونیه بجای عاشق شدن نمازشب میخونده

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
اره خب تو نوجوونی و جوونی واقعا تمایل ب ارتباط باجنس مخالف طبیعیه یه دفعه اینجاتاپیک نحوه اشنایی باه ...

بيخود كرده ١٣ سالگي شروع اين عشق و عاشقياس ديگه

البته بگم من ضمن پسريازي نمازمم ميخوندم خخخ

هم عشق دنيا رو ميكردم هم حواسم به بعد مرگم بود هاهاها 

بيخود كرده ١٣ سالگي شروع اين عشق و عاشقياس ديگه البته بگم من ضمن پسريازي نمازمم ميخوندم خخخ هم عشق ...

هرچیزی جای خودش خب،ولی دیگ نمیشه از جوون توقع داشت ازهمون اول عشق عرفانی داشته باشه ک اصلاادماازعشق زمینی ب عشق عرفانی میرسن

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
😁حالا پسره رسمی اعلام کرده یاخودت تیزی فهمیدی

نه ساكن اونوره

زنش رفته دادگاه گفته مرد مياره خونه باهاش بخوابن

خلاصه دادگاه راي داده دلت نميخواد برات خونه ميگيريم جدا زندگي من از پسرم خالم تعهد گرفته حق نداره نزديك اون خونه بشه 

زنش به من گفت

بعدم مادرم تو سن كم يه بار رفته بود رو پشت بوم خونه مادربزرگم ديده بودش با مرد همسايه داشتن ....

مادر تا مدتها حالش بد بود به مادربزرگم گفت مادربزرگم ماله كشيد روش