2777
2789
عنوان

خاله گرامی و من

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 74 پست
خخخ من نملزم میخونم ولی میگه موهات نباید پیذا باشه

بيخود كرده

تحت هر شرايطي نماز تو بخون

از خط قرمزات خارج نشو 

عشق دنيا رو كن ضمن اينكه به پيشرفت درسي و كاري و ..برس

با خاله و الميرا و همه هم كات 

دلت برا الميرا نسوزه بعدا همين الميرا ميذاره تو كاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی مادربزگ با مرد همسایه 

نهههههه

تو پشت بام خونه مادر بزرگم؛ پسر خاله م با مرد همسايه رابطه داشتن

مادرم به مادر بزرگم داستان و گفت ؛مادربزرگم گفت اشتباه ديدي و اينا طفلك سعي داشت ارتباط بچه هاش خوب شه 

اخه مادرم اومد پايين افتاد مادربزرگم گفت چطه اب قند اورد براي مادرم ؛مادرمم ماجرا رو گفت مادر بزرگم گفت اشتباه ديدي  

اين داستان مال سال ٧٣ هست 

يعني ٢٤ سال پيش كه گي مد نبود اين گي بود

حالا دیشب رفتم گوشی بخرم میگه والا چطور ما به محمد منظورش بابامه گفتیم ۲۰ میلیون پول بده برای مازیار ماشین بخریم نداشته ولی حالا پنج میلیون داده دخترش گوشی بخره  خودش میدونه من واسه بابام کار می کنم ماهیاته ۱ میلیون بهم میده ولی حالا 

نهههههه تو پشت بام خونه مادر بزرگم؛ پسر خاله م با مرد همسايه رابطه داشتن مادرم به مادر بزرگم داستا ...

مامانت هم اومد واسه شما تعریف کرد...؟؟؟؟؟ خدا ایشالله پسرخاله رو کمک کنه. اما مسخره نکنین ایراد ژنتیکی هست. ابرونبرین.دلم برای اینجور آدمها میسوزه. مثل خاله نباش. اون بده شما خوب باش.این مشکلات متاسفانه  موروثی هم هست فقط حواستون به بچه ها و اعضای خانواده باشه 

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
مامانت هم اومد واسه شما تعریف کرد...؟؟؟؟؟ خدا ایشالله پسرخاله رو کمک کنه. اما مسخره نکنین ایراد ژنتی ...

نه عزيزم ما ژن شو نداريم

اين خباثت خالمه دامن بچه هاشو گرفتت

بلاخره اين جهان كوه است و فعل ما ندا

خالمم بلاخره بايد جواب كاراشو بده

برادراي من ماشالله دارن زندگي شون و ميكنن و زبانزد ن چرا ؟؟؟. چون مادر هيچ وقت پاسو رو دم كسي نذاشت 

مادرم براي من تعريف نمرد براي مادر بزرگم گفت 

بعد طلاق پسرخاله م به علت گي بودنش اين خاطره رو تعريف كرد گفت سال ٧٣ ديدمش در حين اين كار به مادربزرگم گفت بيا ديدي دروغ نگفتم تو ماله كشيدي روش

مادربزرگم بيچاره گفت چكار ميكردم فك كردي من خودم چيا نديدم از بچه هاي اين 

بچه مه چكار كنم 

دوستان اگه جایی مشکل داره یا سوالی دارین بگین در خدمتنم در ضمن بگین حق با کی هست 

حب وقتی شما داری تعریف میکنی دید خودتو میگی من الان اسم خاله مونا بیاد یه زن بی سر و پا شیطان صفت با چشمانی خونبار و دهانی چون کفتار!به ذهنم میاد پس حقو میدم به شما خاله موناتم قضیه رو تعریف کنه احتمالا ایشون اینه که معیار و جای درستی واسه قضاوت انتخاب نکردی قاضی خداست الله اعلم 

آها اینم که هی نوشتی آخوندو نفهمیدم!خالت آخونده؟به خانومایی که تحصیلات حوزه دارن میگن حوزوی و ارتباطیم به شخصیتشون نداره این همه تاکید روش اصلا لازم نیست....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
امضات خوشگله 

ممنونم گلم چشمات خوشگل میبینه😊

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.