2777
2789
عنوان

کوتاه ترین تجربت توی زندگی چیه

82 بازدید | 12 پست

بگو شاید نیاز داشته باشیم این لحظه

خودم چند اصله .. به خودت احترام بزار ..انسان باش و در پی تثبیت خودت به دیگران نباش ..بگذر و اشتباهات خودت و اطرافیان رو سوهان روحت نکن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعم رو از دیگران خیلی پایین آوردم در حد هیچ ‌‌‌‌....

سخته

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
غصه فردا رو نخور خدا درستش میکنه

ای کاش این امضاء برای من بود

برای منی که غریبم و دور از خونواده شده عادت

هممون تنهاییم بی شک.فطرت انسان با تنهایی سرشته شده تا ازل

هممون تنهاییم بی شک.فطرت انسان با تنهایی سرشته شده تا ازل

خدای عشق و مهربون همیشه پیشه ماست .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
خدای عشق و مهربون همیشه پیشه ماست ....

امیدوارم لطفش توی سرای ابدیم شامل حالمون بشه و ما با خوش خیالیمون بیراهه نریم

امیدوارم لطفش توی سرای ابدیم شامل حالمون بشه و ما با خوش خیالیمون بیراهه نریم

انشاالله واقعا .... انشاالله 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

هیچ چیز رو به زور از خدا نخواه خواست خدا قطعا به صلاحته و اینکه مشکلات و رنج ها دقیقا زمانی تموم میشن که به عنوان بخشی از زندگی می پذیریشون.

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!