الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدا میخواد ..شیطون کارش ایجاد یاس و نامیدی از خداست...کارش اینو همش ایه یاس کنار گوشمون بخونه تا مثل خودش سمت خدا نریم.و بعد هم کیف کنه که مارو گمراه کرده
باید خودت بسپاری به خود خدا ..الهی که دلت شاد بشه ... منم روزهایی داشتم که غرق تاریکی بودم ... خیلی ناامید بودم به آخر خط رسیدم ... هیچکس نمیدونه حتی آرزوم مرگ بود اما خدا معجزه کرد برام ...وگرنه خیلی وقت پیش تو این دنیا نبودم ...
کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی
خدا میخواد ..شیطون کارش ایجاد یاس و نامیدی از خداست...کارش اینو همش ایه یاس کنار گوشمون بخونه تا مثل ...
شیطون رو من اثری نداشته همیشه امیدوار بودم و هستم ولی واقعا میبینم هیچ وقت نشده هیچ وقت
به هر حال خدایی به اون عظمت میتونست کاری کنه شیطانی در کار نباشه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره ...من آرزوم مرگ بود ... اما خیلی خوشحالم که زنده ام ... با کدوم امام های معصوم ارتباط دلی نزدیک تری داری ؟ صداش بزن با همین دل شکسته که واسطه بشه ...
منم همین کارو کردم ...
کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی