2777
2789
عنوان

خاله گرامی و من

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 74 پست
دوستان اگه جایی مشکل داره یا سوالی دارین بگین در خدمتنم در ضمن بگین حق با کی هست 

حق با هيچكس نيست

توام مقصري 

وقتي ميدوني خالت همچين ادميه بكش كنار

در ضمن ب ش ا ش تو الميرا؛خودت مهم تري 

الميرا اهنگ ميخواد يه هندزفري بذاره تو گوشش 

تو رو خركش كرده كه موزيك ميخوام

توام بلند شدي رفتي

عجبا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخ من وقتی پرُم یا باید خودمو خالی کنم یا خواب نمیرم 

ببخشیدا حالا خالتم هست درست نیس اینوبگم ولی واقعا یه ادم بیشعور ارزش اینوداره ک فکرتومشغول کنی؟؟!!!بیخیال بابا بگیربخواب

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
حالا راستشو بگو۵سالگی برا چی پسرمیبردی خونه؟؟؟😂😂😂

عشق و حال :))))

به خدا اولين باري كه با يه پسر دوست شدم ٢٦ سالگي بود اونم اينترنتي اونم به اصرار خواهرم 

ولي بعدش عادي شد برام استادي شدم واسه خودم 

نميخوام بگم چشم و گوش بسته و اينا بودم 

اما خيلي دير شروع كردم 

٢٦ سالگي اونم اگه خواهرم مشوقم :)))) نبود شايدم تا ازدواج تجربه شو نداشتم 

تهمت هرزگی به یه ختر پاک زدن مجازاتش نزدخدا خیلی زیاده عزیزم بسپارش به خداچوب خداصدانداره

حالا خورد ه گلم اون چوب بهش میگم خاله حالا دخترت با من گذشته بد حجاب شده ولی پسرت که با من نگشته که هیچی نمی گه بخدا پسرش دوس دختراش جلو چشم مامانش میبره خونه این یعنی چوب خدا 

عشق و حال :)))) به خدا اولين باري كه با يه پسر دوست شدم ٢٦ سالگي بود اونم اينترنتي اونم به اصرار خو ...

خداییش چی تومغزش پرکردن ک گفته۵سالگی شماپسرمیبردی خونه😂😂😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
خداییش چی تومغزش پرکردن ک گفته۵سالگی شماپسرمیبردی خونه😂😂😂😂

پهن

بارها گفتم اينجا روزي كه بميره جرات نميكنم برم خط اش ميترسم از ذوق نتونم خودم و كنترل كنم بزنم زير رقص و اواز تو خطم ش 

يعني هر چي از خبيثيه اين موجود بگم كمه 

يه كتاب كمه

بايد چندجلدي ١٣-١٤ جلدي در مورد ابليس بودنش نوشت

هميشه با خودم فك ميكنم اين نيمه گمشده شيطان ه

پهن بارها گفتم اينجا روزي كه بميره جرات نميكنم برم خط اش ميترسم از ذوق نتونم خودم و كنترل كنم بزنم ...

😂😂😂😂😂 خدام اینجور ادما رو پس میزنه مردشونم قبول نمیکنه