2777
2789
عنوان

خاله گرامی و من

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 74 پست
[QUOTE=67812338]آخه اون به تیپ توچی کارداره اخه خوب به مامانت میگفتی یه اشاره یاگوش زد به ایشون بزنه ...

عجب توفاصله توباش حفط کن وبش نشون بده واسه خودت حریم داری هرچی گفت تودلت بگو هرچی بلدی آن بود مفهوم توالبته یه ضرب المثل دقیق یادگ نیس فهم مهمه که ظاهرن ....

بعد را ه راه خراب رفتیم شوهر خالم زنگ زد به بابام که ادرس بگیره منم رفتم پای ماشینشون کنار در راننده ...

گفت رها دیگه میرفتی رو علی می نشستی چرا اونجا تکیه دادی بهم برخورد تهمت هزره گی بهم زد بعد عصابم خورد شد فکر کردی کاغذ تو دستمه پرتش کرده خورد شد گوشیم خدا بکشش انشاالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت رها دیگه میرفتی رو علی می نشستی چرا اونجا تکیه دادی بهم برخورد تهمت هزره گی بهم زد بعد عصابم خور ...

تهمت هرزگی به یه ختر پاک زدن مجازاتش نزدخدا خیلی زیاده عزیزم بسپارش به خداچوب خداصدانداره

خاله مونات كرم داره  قطع رابطه كن باهاش مثل من با خاله هام قهرم خونه مادرم ميان سلام ميكنم و ...

من باهاش سلام هم نمی کنم فقط بخاطر المیرا گفتم میام اخه گفت مامانم یعنی خاله مونا داخل ماشین نه اهنگی چیزی غرغر میکنه من با تو راحت ترم گفتم باشه بعد دعوا امد المیرا گفت رها معذرت میخوام تو که عادت مامانم میفهمی سعی کردم خونسرد باشم 

خالت فكرش كثيفه

خدا شفاش بده

من خاله بزرگم فكرش كثيف به مادرم ميگه شهنووش ٥ سالگي پسر ميبرده خونه !!!!!:/:/::

من ٥ سالگي پسر ميبردم خونه :////

واقعا يه دختر ٥ ساله پسر ببره خونه واسه چي!!://:

بعد خونه ايي كه ٦ نفر توش زندگي ميكنن و ٤ تا بچه با اختلاف سني ٥ سال

خدا رو شكر الان بچه هاش شديدا مشكل اخلاقي دارن 

من اومدم بگم چ حالی دارین سرصبح داستان تعریف میکنید ودنبال،،من امروز تازه معنی قبل ازساعت یک ظهرو دارم میفهمم ازاول تابستون تاحالا

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
خالت فكرش كثيفه خدا شفاش بده من خاله بزرگم فكرش كثيف به مادرم ميگه شهنووش ٥ سالگي پسر ميبرده خونه ...

حالا راستشو بگو۵سالگی برا چی پسرمیبردی خونه؟؟؟😂😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊