بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وارش گفتم که من خیلی احساساتیم در 2 مورد کاملا منطقی پیش میرم 1. مسائل مالی 2. مسائل عاطفی زندگی خصوصی دست خودمم نیست.. ته تهش همیشه این دو موردو سبک و سنگین میکنم
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
خوش به حالت چون بیشتر منطقی هستی...کسی که بتونه تو مسائل عاطفی که اصلا موضوع تاپیک هم هست منطقی پیش بره معلومه که افسار کل احساسش دست خودشه..اونم مسائل عاطفی که مادر همه احساسی شدن هاست...اگه من مهارت تورو داشتم الان وضعم خیلی خوب بود.
هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
نه وارش مام سر این مسائل 9 ساله مشکل داریم.. منم نگفتم احساساتی نیستم گفتم لازم نمیبینم به زبونم بیارم سکوتم خیلی وقتها چیز دیگه ای تعبیر شده دوست ندارم زیاد درباره مسائل خصوصیم صحبت کنم وگرنه یه کتاب میشد به نظرم آدم باید دنبال یکی مثل خودش بگرده.. وگرنه تمام زندگیش مجبوره خودشو تو جلدی ببره که خودش نیست
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)