الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگینامه همه نقاشا و نویسنده ها رو از بره...کلی هم واسم وقت میزاره که برام تعریف کنه.. باباش فوت کرده...کلی از خاطراتش برام میگه من میگم نمیشه از کسی ( چه مرد و چه زن) انتظار داشت تو یه مورد خاص احساساتی باشه و تو موارد دیگه منطقی...به نظرم یه آدم یا احساساتی هست یا نیس...یا وسواسی هس یا نیس...مثه باقی خصوصیات آدما
هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
وارش جون پس اینجوری من احساساتی ترم.. چون حرف زیات میزنم.. از خاطرات.. از دوروبرم.. از مردم.. ولی جوری بزرگ نشد که مثلا روزی دوبار بگم دوستت دارم.. تو یه دونه ای و این قبیل حرفا..چون توهمچین خانواده ای بزرگ نشدم.. درحالی که به شدت احساساتی و حساسم
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
نه وارش منم قبول ندارم مثلا نامزد خودم در مورد عشق و اینا احساسیه اما اتفاقا زیاد حرف نمیزنه برعکس من خیلی علاقه به بحث دارم اما احساسی نیستم آدمیزاده دیگه
اینا همش مثاله....نمیگم همه آدمای احساساتی اینطورین یا برعکس...فقط دارم باز میکنم که یه آدم احساساتی آدمیه که احساسش به منطقش میچربه پس بیشتر پی احساسش میره و بیشتر تصمیم گیریهاش از رو احساسشه..پس همه جوره باید پای احساسش بمونید که اغلب تمایلی ندارید.مگه شما تعریف دیگه ای از احساساتی بودن داشته باشین
هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.