2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین☺سیاست جواب دندان شکن به خواهرشووهر

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 67 پست
با مثال بگین اگه میشه.مثلا اگه جلو رومون به یکی دیگه بگن بابام هرچی داره و نداره واسه برادرمون و زن ...

اینکه سیاست نمیخواد خنده خنده بگو ببین چیکارش کردین که واستون خرج نمیکنه....یابگو عشقش میکشه ماکه به زور ازش نمیگیریم  یابگو بابا پولاشو داره میندازه تو قلک وقتی به مشکل بخوره پسرشو صدامیزنه دیگه روش که نمیشه به دامادش بگه پس ازهمون اول جایی خرج میکنه که واسش سود داشته باشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا كه ثنا جون عيدت مبارك باشه، بعدش هم چرا اين همه انرژي منفي مي دين به خودتون، باور كن حتي آدم فكر كنه  و خودش رو اماده كنه كه چطور جواب كسي رو بده خيلي به خودش انرژي منفي مي ده. اگر آدم هاي محترم هستن احترام بزاريم، اگر نه سكوت كنيم. من مي گم هر كي رو با شخصيت خودش مي شناسن. اگر من هم مثل اونها بد باشم چه فرقيه بين من و اون آدم ها. 

در ضمن ثنا جون ببين اين همه به خداي مهربون بي احترامي مي كنيم ولي هميشه بازم درش به روي ما باز هستش. 🍀💕

اینکه سیاست نمیخواد خنده خنده بگو ببین چیکارش کردین که واستون خرج نمیکنه....یابگو عشقش میکشه ماکه به ...

واقعا خوشم اومد.مشکل اینجاس که جواب دندون شکن همون لحظه نمیاد به ذهنم.بعدن که فکر کردم یادم میاد

اولا كه ثنا جون عيدت مبارك باشه، بعدش هم چرا اين همه انرژي منفي مي دين به خودتون، باور كن حتي آدم فك ...

عزیزم مرسی از انرژی مثبتت عید شماهم مبارک فدات شم.ولی وقتی جلو دیگران بی احترامی میکنن و جوابی نداری بدی دلت بدجور میگیره.بعدا هم که جواب به ذهنت اومد دیر شده واسه همین بیشتر حرص میخوری

عزیزم مرسی از انرژی مثبتت عید شماهم مبارک فدات شم.ولی وقتی جلو دیگران بی احترامی میکنن و جوابی نداری ...

بزار بي احترامي كنن شخصيت خودشون رو نشون ميدن. هر كي يك جور خودش رو معرفي ميكنه اينها هم اينجوري. باور كن جواب نمي دي اونها بيشتر مي سوزن. 🍀

خییییییییلی سخته.خدا صبرت بده خواهر😁😁

😁😁

نمیدونی انقدر بلبل زبونه و پررو که بهش رو بدی میخورتت ی دفعه کلا هیولاست😅

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اینکه سیاست نمیخواد خنده خنده بگو ببین چیکارش کردین که واستون خرج نمیکنه....یابگو عشقش میکشه ماکه به ...

معمولا به خودم نمیگه.به یکی میگه که من بشنوم.مثلا اون دفعه میگفت فلانی تو خونه مادرشوهر دست به سیاه و سفید نمیزنه

وقتی حرفتو میزنی دعوا نمیشه

دعوا که قرار نیست بشه

ولی سکوت لج درار تره تا جواب

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بزار بي احترامي كنن شخصيت خودشون رو نشون ميدن. هر كي يك جور خودش رو معرفي ميكنه اينها هم اينجوري. با ...

متاسفانه نمیتونم خودمو قانع کنم که بیشتر میسوزن.چون یجور بلند بلند میخندن ک انگار از زجر کشیدنم لذت میبرن و برندن😢😢