2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین☺سیاست جواب دندان شکن به خواهرشووهر

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 67 پست
واااای بدجوور میفهممت.آخه منم با یکی همین مدلی سروکار دارم

شما چکار میکنی ؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من اعج‌بس 

فکر کن دو سال پیش میخواستیم عروسی بگیریم میگفت فعلا نگیرید من لباس ندارم باید کارامو بکنم پول بزارم کنار برای لباس ک خیالم راحت باشه🤪😝

یعنی من به شعور ندلشته این چی میگفتم😆

انگار دو تا آدم بزرگ معطل این هیولا باید بشن فقط ی جمله بهش گفتم که مگه عروسی شماست که شما نظر میدی و باید امادگی داشته باشی بعد هم با شوهرم دیگه حرف نزدم

بعد چند روز م‌ضوع رو بهش گفتم شوهرم و پدرش بهش گفتن حرفت اشتباه بوده بعد هم شوهرم باهاش صحبت نکرد

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
فقط سکوت جواب خوب و دندون شکن اون لحظه به ذهنم نمیااد متاسفانه.ولی آرزومه جواب بدم 

😂😂😂 منم ۹۹ درصد چون جواب اون لحظه نمیاد تو زبونم سکوت میکنم

برای من اعج‌بس  فکر کن دو سال پیش میخواستیم عروسی بگیریم میگفت فعلا نگیرید من لباس ندارم باید ...

وای این ک دیگه نوبره.مال من از هر فرصتی استفاده میکنه یه تیکه به من بندازه.انقد شدید که رو همه حرفاش حساس شدم

توی مراسم ما باردار بود یعنی جرات نمیکردی از کنارش رد بشی خودشو لوس میکرد وااااای ی رفتار زننده

همش برای همه قیافه میگرفت . از اون موقع ک رفتاراشو دیدم همه بهش توجه میکردن من از لجش باهاش حرف نمیزدم بهش کم محلی میکردم الان دستش اومده من مث بقیه نازش رو نمیکشم

وای این ک دیگه نوبره.مال من از هر فرصتی استفاده میکنه یه تیکه به من بندازه.انقد شدید که رو همه حرفاش ...

خیلی 

تیکه میندازه اصلا خودت رو بزن به اون راه ضایع میشه

حرف میزنه نخند باهاش حرف نزن تو جمع ضایع میشه

با همه خوب باش با اون اصلا برخورد نداشته باش انگار وجود نداره 

من ک مثل ی دیوار باهاش رفتار میکنم

توی مراسم ما باردار بود یعنی جرات نمیکردی از کنارش رد بشی خودشو لوس میکرد وااااای ی رفتار زننده همش ...

به نظرم سکوت نه ولی بی محلی کردن لجشو  بیشتر درمیاره.وقتی همه حواسشون به اونه تو کار خودتو انجام بدیو اینا.

خیلی  تیکه میندازه اصلا خودت رو بزن به اون راه ضایع میشه حرف میزنه نخند باهاش حرف نزن تو جمع ...

آخرشم سیاست و جواب دندون شکن یاد نگرفتیم ولی خوب یکم آروم شدم.تلنبار میشه رو قلب آدم

از اول که عقد کردیم متوجه شدم کم داره‌

ما مراسم عقد رو خونه خودمون گرفتیم بعد تو اون شلوغی اومده در گوش من میگه دستمال تو دستشوییتون تموم شده چکار کنم 😆😂😂😂😂😂 

یعنی من موندم به ی عروس با اون همه ارایش و لباس سنگین میای اینو میگی الان من پاشم بهت دستمال بدم ؟!!!

برای خواهرم تعریف کردم هم خندش گرفت هم عصبانی شد کفت من بهش گفتم هر چی لازم دارید بگید

به نظرم سکوت نه ولی بی محلی کردن لجشو  بیشتر درمیاره.وقتی همه حواسشون به اونه تو کار خودتو انجا ...

بله منم منظورم همون بی محلی بود

آخرشم سیاست و جواب دندون شکن یاد نگرفتیم ولی خوب یکم آروم شدم.تلنبار میشه رو قلب آدم

خداروشکر آروم شدی

ماها جواب یاد نمیگیریم چون اینطوری نیستیم