2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین☺سیاست جواب دندان شکن به خواهرشووهر

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها منظورم همینه به موقع جواب دادن و به موقش سکوت کردن یعنی سیاست دیگه

بعضی وقتا هم ب موقع جواب نمیدم مثلا اگه از مادرشوهرم ناراحت یشم دیگه زنگ نمیزنم خودش متوجه میشه زنگ میزنه چی شده اونموقع بهش میگم از اینکارتون ناراحت شدم اونم بنده خدا میگه منظور نداشتم و عذر خواهی میکته دلمم میسوزه وقتی عذرخواهی میکنه، 😪

ازمن گفتن فرزندم😅

نگو تو رو خدا دلم می لرزه من دلم میخواد سر به تنشون نباشه حالا فک کن برم یا بیان عمرن وقتی خودم نخوام چطور میشه برم؟امکان نداره وای خدا بگم چیکارت نکنه دلم افتاد تو هول و ولا

من هیچ موقع حرف نزدم و جواب مادر شوهر ندادم

عوضش شوهرم هر از چند گاهی ک دیگه ی حرکت تاک تیکی رو من پیاده میکنن میره خ خ بد باشون ح میزنه اوضاعو بدتر میکنه اصلا بلد نیست

چطور حرف بزنه

مثلا بعد اینکه خ منو ناراحت کردن این سری شوهرم ب مامانش گف زنم ویار داره بت حوصله نداره ولش‌کن🤤

اخه بستگی داره چه حرفی باشه وتوچه شرایطی باشه......یه وقتایی سکوت جواب میده یه وقتهایی تیکه انداختن ...

با مثال بگین اگه میشه.مثلا اگه جلو رومون به یکی دیگه بگن بابام هرچی داره و نداره واسه برادرمون و زن و بچش خرج میکنه و واسه دختر هیچی چطور جوابشو بدیم

عزیزم بنده قراره خواهر شوهر شم ولی راه بسیار بسیار حرص درآور اینه که جلو چشم ما خواهر شوهرا خیلی محبت کنین به داداشامون😂😂😂خدا خوشبختتون کنه الهی 

خواننده_روشن

من با خانواده شوهرم خیلی صمیمی هستیم.خیلی یعنی تقریبا صبح و شب دور همیم.همه مون همسایه هستیم معمولا خونه پدرشوهرم جمع میشیم.اگه ناراحت بشم ریلکس بروز نمیدم ولی چند روز بعد لا به لای حرفا ریزه ریزه گله مو میکنم با خنده.اونا هم ناراحت نمیشن ولی منظورمو میفهمن.گاهی وقتا هم خواهرشوهرم مامانشو دعوا میکنه میگه اینجور حرف نزن با عروسمون.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+