2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین☺سیاست جواب دندان شکن به خواهرشووهر

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 67 پست
وای مردم من😂😂😂😂یعنی آدم چقد وقت نشناس

😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی یادم میفته خندم میگیره

اصلا یه حرفایی میزنه ی کارایی میکنه هر کی ندونه فکر میکنه زیباترین و باکلاس ترین دختر روی زمینه انقدر اعتماد به نفس داره😆😆😆

زمانی که باردار بود فکر میکرد اولین خانم باردار روی زمینه میکفت باید برای بچم هممممه کار بکنید همتون روز زایمان بیاید کنارم باشید تا وقتی ترخیص میشم. داییش (شوهر من) باید براش بهترین هدیه هارو بگیره، دم عید بود قبل از عید میگفت دایی(از زبون بچش) برام عیدی چی خریدی😐😐😐😐😐😐 فکر کن!! میگفت من ازت عیدی خوب میخوام امسال (حالا ما یک ماه بود عروسی کرده بودیم) بعد ی طوری ب من نکاه میکرد چشم نازک میکرد..

شوهرم هیچی هم براش نگرفت گفت مگه من شوهرشم

کلا توهمیه بنده خدا😂😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا فکر میکنم خدا چطور میخواد عدالتو رعایت کنه و حق همچین آدمایی رو بذاره کف دستشون

دقیقا.. عزیزم خودت رو ناراحت نکن 

خدا ناظر هست بر کاراشون عیدت هم مبارک باشه🌺🌹❤️

برات تعریف کردم که یکم بخندی به کاراش 😁😁😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی یادم میفته خندم میگیره اصلا یه حرفایی میزنه ی کارایی میکنه هر کی ندونه فکر می ...

وای خدا خیرت بده عزیزم چقد خندیدم😂😂😂😂😂😂این بیچاره که توهمیه حرص خوردن نداره که

وای خدا خیرت بده عزیزم چقد خندیدم😂😂😂😂😂😂این بیچاره که توهمیه حرص خوردن نداره که

😂😂😂😂فدات 

نه عزیزم حرص خوردن نداره درست میگی

خیلی انرژی مثبت داری عزیزم.عیدتم مبارک😍😍

ممنون عزیزم ❤️🌺🌹

مرسی گل جونی لطف کردی😍😍