2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه خونه مامانش بودیم کلی مهمون بود پا به پای خواهرش کار کردم تا ساعت دو نصفه شب اومدیم خونه فرداش مامانش زنگ زد گفت دوباره شام بیاین آبگوشت گذاشتم خواهراتم هستن 

این نیز میگذرد 

منم گفتم به شوهرم بگم خبر میدم حالا روبه روم نشسته بود . گفت چرا جواب نکردی من خستم حوصله این همه راهو ندارم و مگه همین دیروز اونجا نبودیم منم گفتم ببخیال حالا یکم استراحت کن یک ساعت دیگه میریم باز صداشو برد بالا گفت میگم نه تو همین گیرو دار مامانش باز زنگ زد 

این نیز میگذرد 

منم گوشیو دادم بهش گفتم بیا خودت جواب کن بگو نمیام منو ننداز وسط . جواب داد گفت من نمیام مامانشم گفت باید بیای حالا داشت سر من داد میزد با مامانش خیلی آروم و متین صحبت میکرد دید زورش نمیرسه اومد بهونه جور کنه گفت بچه های خواهرام شلوغ میکنن اعصابشونو ندارم . اینو که گفت مامانش شروع کرو

این نیز میگذرد