2777
2789
عنوان

یه راهکار می دید واسه جذب خواستگار

293 بازدید | 30 پست

خانوما من تو یه شهر کوچیکم یعنی شهرستان بعد جایی رو ندارم که برم باشگاه که نمیرم بنظرم اندامم خوبه باشگاه ها کلا دخترای جوان هستن که یکی می‌خواد خودشونو شوهر بده بعد من کسی باهام دوست نمیشه نمیدونم چرا ولی اخلاقم با همه خوبه اصلا شانس دوستی با کسی رو ندارم که مثلا طرف از من خوشش بیاد واسه داداشش یا اطرافیانش منو در نظر داشته باشه ولی خب تو باشگاه های شهر ما اصلا خانمایی نیستن که یه پسر مجرد داشته باشن خانمای متاهل اینجا اکثرا اهل خونه داری ان کتابخونه ها کلا خالی اینجا کسی اهل مطالعه نیست فقط یه دانشگاه میرم اونم کلاسامون هفته ای یکباره پسرای همکلاسمم کلا شل و ولن با فامیلا هم رفت و امد زیادی نداریم با کسی و کسی از بینشون منو نظر نداشته خب فامیل که دیگه شناخت و رفت و امد نمی خواد قطعا اگه می خواستن جلو میومدن هرچند که اگه میومدن جواب من منفی بود اکثر مواقع تو خونم هیچ جایی رو ندارم دیده بشم خیلی از خانمایی که خودشون پسر مجرد دارن منو میشناسن خانوادمو میشناسن چند باری دیدبم همو ولی هیچ نظری نداشتن اصلا به چشم هیچکسی نمیام اعتماد به نفسم واقعا خورد شده با اینکه نه اندامم نه چهرم ایرادی داره تحصیلکرده هم که هستم با همه هم اخلاقم خوب و اداب معاشرت عالی دارم قبلنا دو سه مورد داشتم خیلی سنم کم بود شاید بگم ۱۴ سالم بود مامانم رد کرد ولی بعد از اون دیگه نیومد من الان تو اوج جوانی یه خواستگار خوب و درست درمون ندارم پس کی می خوام داشته باشم دختر تا سنش پایینه مورد داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم تازه تو اجتماع هم هستم و درآمدم بالاست و هیچ‌کس نیست

یعنی برای پول هم نمیخوان آدمو😂

خلاصه که کلا مرد کم شده، یا دنبال دختر بازی‌ان یا شرایط مالیشون بده یا هی میگن مهریه فلان بهمان ما هیچ وقت ازدواج نمی‌کنیم

آدم کپک بزنه شرف داره تا این مدل ازدواج‌ها

پس زیاد حرص نخور بخاطرش، مجردی در برابر ازدواج اشتباه بهشته 

اگه دوست داشتی کانال یوتوب استاد کاوه رو ببین، یه ویدیو درمورد باز شدن بخت گذاشته گلم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم همینم تازه تو اجتماع هم هستم و درآمدم بالاست و هیچ‌کس نیستیعنی برای پول هم نمیخوان آدمو😂خلاصه ک ...

پس اینا که تاپیک نامزدی و عقد و عروسی میزنن اینا که هر روز خبر ازدواجشون می شنویم اینا که در تالار ها هر روز بازه و مراسم برگذاره اینا عمه و عموی منن

من ی میخام ی پسری بیا خاستگاریم...میشه کاری انجام داد؟

شاید بشه دعا بخونی و از خدا بخوای، یا مثلا یه نفر رو واسطه بفرستی عزیزم، یا خودت بری جلو و باهاش ارتباط بگیری

اما اینکه روش صد درصد باشه بعید می‌دونم، کاری رو نمیشه به زور انجام داد وگرنه میشه عین دعا گرفتن و طلسم که خیلی اشتباهه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

پس اینا که تاپیک نامزدی و عقد و عروسی میزنن اینا که هر روز خبر ازدواجشون می شنویم اینا که در تالار ه ...

آره واقعا عموی منن چون اطراف من یکی که هیچ کس ازدواج نمی‌کنه 

آخرین عروسی که رفتم ده سال پیش بوده

فقط تو نینی‌سایت می‌شنوم که دخترا خواستگار دارن

همکارام هم ازدواج کردن ولی خب همشون چند سال دوست بودن

منم تو شهر کوچیکم نزدیک چهل تا خواستگار داشتم اونم به خاطر موقعیت خانوادم یا چهره و اخلاقم نمی دونم

من همیشه سعی میکردم درست لباس بپوشم همیشه مرتب و خوش پوش باشم بیجا نخندم یا رفتار ناشایستی تو جمع نداشته باشم کلا هم کم حرفو آرومم

ولی همیشه دوست داشتم خودم با پسر ارتباط بگیرم از ازدواج سنتی متنفر بودم دقیقا هم چهلو دومین خواستگارم همسرم بود

تا تو اجتماع نباشی که نمیتونی خواستگار داشته باشی باید حداقل ببینتت بنظرم میتونی عصرا بری پیاده روی یا تو مراسمای ختم قرآنو اینا شرکت کنی

درکل مطمعن باش کسی که لایق توعه بالاخره خودش پیدات میکنه اصلا نگران نباش

شما همونی ک چند روز پیش ی کاربر توسکا راجب دوتا خاستگاراش تاپیک زده بود گفتی خرابا شانس دارن؟

خب بااین اخلاقتون ب نظرم باید تو رفتار تجدید نظر کنی

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

شاید بشه دعا بخونی و از خدا بخوای، یا مثلا یه نفر رو واسطه بفرستی عزیزم، یا خودت بری جلو و باهاش ارت ...

راستی اینم بگم از شانس خوبم معرف هم ندارم خیلیا دیدم واسطه شدن دختره رو معرفی کردن اخه من به این خوبی چرا باید به چشم هیچکسی نیام