2777
2789

گفت به تو چه با پشت دست زد تو دهنم . منم گفتم تو بازم رو زن حامله دست بلند کردی . آدم نمیشی حرفای دکتر یادت رفته گفت تو بی صفتی تف کرد تو صورتم 

این نیز میگذرد 

منظورت اینه کم جلو خانوادت دولا راست شدم همینه شدم بی صفت بی وجود عالمم اگه ایندفعه کوتاه بیام مگر اینکه ازون خواهر ریقوی تو کمتر یاشم یا بی ارزش تر بیرونش کردم درو قفل کردم اونم پشت در هی زرت و زورت مبکرد

این نیز میگذرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اینقد خوبی کردی ک پررو بشن 

چرا خودت خودتو بی ارزش کردی

چه دلیلی داره شما باردار پا ب پای خواهرش کار کنی اصلا چه دلیلی داره زن باردار کار کنه جایی تا بقیه هستن یا پذیرایی کنه و مهمون را بندازه

خودتون برا خودتون ارزش قایل باشید

نصفه شب رفتم دستشویی قفل درو وا کردم دیگه قفلش نکردم اومدم خوابیدم صبح اومد پاشو صبونه بخور اون بچه مرد از گشنگی حالا یکی نیست بگه مردک الان بچه دوست شدی واست املت بزنم منم جواب نمیدادم آخرش گفت تو لیاقت نداری درو کوبید رفت ازون روزم اون واسه من تو قیافس ولی نمیدونه اگه بچش تو شکمم نبود ایندفعه چنان جلوش وایمیسادم تلافی تمام آزاراشو خودم سرش درمیاوردم 

این نیز میگذرد 
خب چرا اینقد خوبی کردی ک پررو بشن  چرا خودت خودتو بی ارزش کردی چه دلیلی داره شما باردار پا ب ...

متاسفانه منو خانوادم جوری بار نیاوردن که فیلم بازی کنم یا بی اعتنا باشم اما شوهر من چرا باید انسانیت و شعورش فقط به خانوادش قد بده ؟ 

این نیز میگذرد