2777
2789
عنوان

كيا به بچشون شربت راسيب ميدن؟

2656 بازدید | 31 پست

من دخترم ٤سالشه هيچى نميخوره،،وقتيم ميبرمش دكتر فقط شربت ويتامين ميده كه هيچ اثرى تو اشتهاش نميزاره،امروز رفتم داروخونه شربت اشتها آور خواستم راسيب داد گفت روزى ٥سى سى بده ،،از عصر كه دادم دخترم منگ شده سره پا خوابش ميبرد،،خيلى نگرونشم 

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو سیستم عصبیش اثر میزاره بهتره با دکتر مشورت کنی یکباره هم قطع نکنی ضرر داره

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.

راسیپ بدترین شربت اشتهاش. بچه رو عصبی،میکنه و خواب آلود میکنه. باعث نازایی و هزار تا مشکل دیگه میشه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

من یه مدت میدادم به دخترم .یبار بردم دکتر گفت کدوم دکتری اینو برا بچه نوشته اصلا مناسب نیست. بهش کدیکر داد 

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

سيپروهپتادين دارهااا.زير نظر دكتر بده وحشتناك خواب اوره و يچه رو بد اخلاق و عصبي ميكنه.دهان بچه رو خشك ميكنه  روي مغز هم اثر ميزاره.وقتي هم قطع كني دوباره لاغر ميشه

این نیز بگذرد❤️