الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه نوع مولتی ویتامین خارجیه دکتر خیلی تعریفشو میکرد برا بالا بردن سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری و رشد و اینا . نه بنظرم تاثیر چندانی نداشت.
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
پس چى كار كنم آخر اين ماه ٤سالشو تموم ميكنه دكترش ميگه ٢كيلو كمبود وزن داره آزمايشم داديم هيچيش نبود ...
ببخشید میپرسم دختر منم همسن دختر شماست با همین وزن تقریبا قدش چند سانتی متره دختر شما؟
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
ننننه چراداینجوری فکر میکنین اتفاقا من در موردش سرچ کردم و مضراتشو پیگیر شدم دکتر میگف ...
والا خود دکتر به من گفت نباید میدادی به بچه این شربت رو ،اصلا مناسب نیست برا بچه ها.
آرزوم اينكه فقط بچم خوب غذا بخوره يه بار با اشتها ،،هيچوقت گوشت نميخوره،افسرده شدم از دستش،وقتى بچهايى رو ميبينم كه خودشون ميشينن بااشتها غذا ميخورن حرص ميخورم