2777
2789
عنوان

پوشک ببم

| مشاهده متن کامل بحث + 25026 بازدید | 57 پست
برا شما ارزونه عزیزم...دونه ای ۱۲۵۰ تومن درمیاد ک البته من چند روزه نگرفتم میگن گرونتر هم شده من شب ...

اره بعد از ظهر بسته بودم گفتم چقد خوبه . قبل خوابم عوضش کردم ولی کل شلوارش خیس شده بود

من مولفیکس میبندم قبلا مای بیبی رو تست کردم خیلی ضعیفتر از مولفیکسه مثل پنبه خیس و گوله گوله میشه ول ...

مرمری عکس خودته؟؟

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من وقتی مای بیبی میگیرم سایز۵ میگیرم..  حالا واسه کوکومی همون ۵ بگیرم یا سایزا باهم فرق ...

اگه رنج وزن یکی باشه آره!  سایز 4 که دقیقا اندازه هم هستن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خیلی بو میده با یه جیش کوچولو اما نم نمیده واقعا

واسه مهمونی و اینا مولفیکس سه بعدی از همه بهتره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من اگه جای شماها بودم بچمو یا از پوشک میگرفتم یا لاستیک میکردم کهنه میشستم بهتر از هدر دادن پوله حیف ...

وای تاحالا لباس پی پی ای شستی ؟!! یه بار پسرم اسهال داشت لباسش خیلی رد کرد انداحتمش سطل آشعال نتونستم بشورمش

برا شما ارزونه عزیزم...دونه ای ۱۲۵۰ تومن درمیاد ک البته من چند روزه نگرفتم میگن گرونتر هم شده من شب ...

عزیزم حتما کوکومی درجه یک نگرفتی من هم شب هم روز واسه بچهام استفاده میکنم نه بو میده نه بیرون میزنه نه کشش خرابه درکل خوبه.ولی تاتی و بقیه امتحان کردم هم بو میداد هم کشش خراب بود

جاریم حقوق شوهرش 5تومنه همش میناله میگه نداریم و رفته پوشاک گره ای و کهنه خریده که شوهرم بزنه تو سرم ...

لابد قسط زیاد دارن شوهر من هم حدود ۴ تا ۵ گاهی اوقات ۶ و یه کم کمتر یا بیشتر حقوقش میشه ولی واقعا کم آوردیم همه اش می ره برای قسط واقعا دلم برای شوهرم میسوزه چرا باید انقدر تحت فشار باشه تازه شوهرم واقعا جزو آدم های بی خیاله ولی فشار رو واقعا روش حس میکنم دیروز یه قسط ۳۰۰ تومنی داشتیم گفتم چیکار کردی گفت ته کارتهام هرچی بود کشیدم بیرون به زور شد سیصد دوباره فردا قسط داریم دو سه روز بعدش هم یک میلیون 

ای خداااااا😢😢😢

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
وای تاحالا لباس پی پی ای شستی ؟!! یه بار پسرم اسهال داشت لباسش خیلی رد کرد انداحتمش سطل آشعال نتونست ...

نه بچه نداشتم بشورم😂😂😂

ولی مجبور باشم میشورم بچمه مال ادم بزرگ نیست که 

من یه مذهبی منور الفکرم😊
من اگه جای شماها بودم بچمو یا از پوشک میگرفتم یا لاستیک میکردم کهنه میشستم بهتر از هدر دادن پوله حیف ...

سخته خیلی همش کهنه و پی پی بشوری

بچه هم اذیت میشه

سرما میخوره میسوزه نم میده بو میده

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله