2777
2789
عنوان

پوشک ببم

| مشاهده متن کامل بحث + 25024 بازدید | 57 پست
عزیزم حتما کوکومی درجه یک نگرفتی من هم شب هم روز واسه بچهام استفاده میکنم نه بو میده نه بیرون میزنه ...

من یه مدل دیدم کلا نمیدونستم یک و دو داره

بگم کوکومی درجه یک میخوام؟

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
لابد قسط زیاد دارن شوهر من هم حدود ۴ تا ۵ گاهی اوقات ۶ و یه کم کمتر یا بیشتر حقوقش میشه ولی واقعا کم ...

ماهم هنوز قسطای وام ازدواجمون تموم نشده یه ماه میدیم یه ماه نمیدیم بانک هم یه سره اخطار میده ولی چیزی به خونواده شوهرم نمیگه چون کمکی نمیکنن دلیلی نداره بدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه نداشتم بشورم😂😂😂 ولی مجبور باشم میشورم بچمه مال ادم بزرگ نیست که 

پی پی زیر 6ماه که فقط شیر میخوره بو نداره ولی بچه یه ساله با آدم بزرگ هیچ فرقی نداره چون هم غذا میخوره هم قطره آهن . ایشالا هیچکس به اون روز نیفته که مجبور شه بشوره

من یه مدل دیدم کلا نمیدونستم یک و دو داره بگم کوکومی درجه یک میخوام؟

سری اول که خواستم بگیرم شوهرم خودش تنها رفت فروشنده گفته بود یه نوع داریم فله ست یه نوع بسته ای. بسته ای درجه یکه الانم همش بسته ی میخریم 

ماهم هنوز قسطای وام ازدواجمون تموم نشده یه ماه میدیم یه ماه نمیدیم بانک هم یه سره اخطار میده ولی چیز ...

من هم دم نمیزدم ولی این بار به مادر شوهرم گفتم چون خیلی ازمون توقع داره قبلا نمی گفتم اصلا ولی الان فشار رو شوهرم زیاد شده خرج دکتر رفتن های من و آزمایش های بارداری و گرونی اضافی شده میترسم شوهرم طفلکی یه جوری اش بشه یه جوون که هنوز سی سالش هم نشده انقدر تو داره نمی ذاره من بفهمم کم آورده ولی من میفهمم😢😢😢 من وسایل غیر واجب سیسمونی رو حذف کردم بجاش یه کمی مای بیبی خریدم پیش خودم گفتم وقتی خودمونیم از این پوشک معمولی ها می بندم یا کهنه فوقش پی پی کرد میندازم دور ولی شنیدم اونا هم خوب نیست بچه سردش میشه و... 

فقط خدا به دادمون برسه 😢😢 به خواهرم میگم خدا فکر کنم باهامون خصومت شخصی داشته تو ایران به دنیا اومدیم می یومد می نشست مذاکره میکرد شاید به توافق میرسیدیم😂😂

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

سلام من میخوام پوشک ببم سایز 3 بسته 38 عددی رو از طریق تیماپ (یه سایت خرید تیمی) بخرم. اگه با همدیگه تیم ۲ نفره بشیم، میتونیم این کالا رو با 40 درصد تخفیف یعنی فقط 30000 تومان بخریم. قیمت این کالا تو بازار کمتر از 40000 تومن نیست. برای این که با این مبلغ بخری مراحل زیر رو باید انجام بدی. من خودم سه تا ازش خریدم. اول برای اینکار لینک پایین رو کلیک کن.

https://teamapp.app/s/OZc9cmO0M

2. گزینه ثبت سفارش رو بزن. 3. هر تعداد که خواستی رو میزنی و از طریق شماره موبایلت وارد سایت میشی 4. بعد که پیش فاکتور صادر شد اون بالا نوشته کد تخفیف،سپس کد تخفیف زیر که فقط تا فردا صبح فعاله و میتونی ازش استفاده کنی رو وارد کن

Fofd

بعد که کد رو ثبت کردی مبلغ نهایی فاکتورت میشه 30000 تومن اونوقت میتونی گزینه پرداخت در محل رو بزنی و یک الی سه روز کاری دیگه برات ارسال میکنن و پولش رو پرداخت میکنی. به همین راحتی. این فرصتو از دست ندید. خودم تا شنیدم سریع رفتمو سفارش دادم