2777
2789
عنوان

پوشک ببم

| مشاهده متن کامل بحث + 25026 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو روز پیش خریدم ۲۸ الانشو نمیدونم

زنداییم گفت گرون شده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
منم به گفته بچه ها نستا بیبی گرفتم خیلی ضعیف بود قیمت هم مثل مای بیبی یود دیگه نگرفتم فقط مای بیبی ...

برا شما ارزونه عزیزم...دونه ای ۱۲۵۰ تومن درمیاد ک البته من چند روزه نگرفتم میگن گرونتر هم شده

من شبا و بیرون مولفیکس میبندم

روزا کوکومی و نستا و ببم و‌‌‌‌ مامی و تاتی...خلاصه همه رو امتحان کردم

تو اینا هم ببم بهتره

البته براشب واقعا خوب نیس

اما خوب بقیه تو روزم بو و نم میدن

یا کشاشون خوب نیس یا چقرن و....

خلاصه اگه ارزونتر ازونا بخواین بنظر من ببم بهتره از بقیه شون

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله

من مولفیکس میبندم قبلا مای بیبی رو تست کردم خیلی ضعیفتر از مولفیکسه مثل پنبه خیس و گوله گوله میشه ولی مولفیکس جذبش عالیه و به قیمتش می ارزه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
کوکومی قیمتش مناسبه کیفیتش درحد مرسی و مای بیبی

عزیزم من وقتی مای بیبی میگیرم سایز۵ میگیرم.. 

حالا واسه کوکومی همون ۵ بگیرم یا سایزا باهم فرق داره

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

جاریم حقوق شوهرش 5تومنه همش میناله میگه نداریم و رفته پوشاک گره ای و کهنه خریده که شوهرم بزنه تو سرم . گفتم من فرش زیر پامو میفروشم پوشک میخرم حتی جنس ضعیف بدون جذب هم بهتر از کهنه ست من بدم میاد هیچوقت ننالیدم جلو خانواده شوهر هی بگم نداریم حقوق شوهرم 1500

من چون دوتا بچم پوشکین خواستم دوبسته بگیرم بهم نداد گفت فقط نفری یه بسته میفروشم 

وا. مگه جیره بندیه. 

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab