2777
2789
عنوان

پوشک ببم

25019 بازدید | 57 پست

سلام مامانا اینجا شنیدم این پوشک معرفی کردن قیمتش نصف قیمت بقیه پوشاکاست منم رفتم بگیرم فقط 34تاییشو داشت 27تومن الحق که واقعا از بقیه ارزونتره ظاهرشم خوبه ولی دیشب بستم الان دیدم شلوار پسرم خیسه و رد کرده خود پوشک مثل پنبه خیس شده بود انگار هیچ جذبی نداره خیلی بدم اومد گفتم به بقیه هم اطلاع بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به گفته بچه ها نستا بیبی گرفتم خیلی ضعیف بود قیمت هم مثل مای بیبی یود دیگه نگرفتم فقط مای بیبی ...

خواهر مای بی بی تولید جدید 90تومن میاد 😢😢😢 اابته دارن میگن بخاطر اینکه ماده جذب پوشکا از ترکیه میاد ممکنه دیگه تولید نشه و قحطی بیاد

من ببم میگیرم راضی هستم تا حالا پسرم نم نداده 

میدونم به مولفیکس نمیرسه ولی خب اون گرون شد دیگه 

قبلا از مو لفیکس استفاده میکردم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

کوکومی قیمتش مناسبه کیفیتش درحد مرسی و مای بیبی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
کوکومی هم خوبه بسته ۴۰تایی ۲۸تومن ولی گفتن قراره گرونتر بشه

شده 32تومن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️