2777
2789
دسشویی داشتم درحد ترکیدن بودم وسط مجلس با این حال برقص خود ادامه دادم

حتما از روی فشاااار زیاد اشک تو چشمات جمع شده بود و همه فکر میکردن احساساتی شدی😃😃

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

من روزه عروسی بخاطره لنز قرنیه ام پاره شد😕البته شبه پاتخای خودشو نشون داد قبله اون فقط چشم دردمیکردکه اونم گفتم چیزی نیست حتمااز خستگیه😟😟😑😑

.                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شب حنابندون دوستام کنارم بودن انقدر منو خندوندن که فیلم عروسی بدون میکس میبینم فقط دارم قهقه میزنم واااای یکی نبود بهم بگه کم بخند یا میخندی اون دهنت و ببند اندازه دهن کورکودیل بازه

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

اومدم تو باغ بشینم روتاب قرار بود شوهرم تابونگه داره ی لحظه ول کرده بود کتسو درست کنه محکم خوردم زمین فیلمبردارغش کرد ازخنده گفت حیف دوربین روشن نبود باحال میشد یادگاری میشد

من روز عروسیم هی دستکشم یادم میرفت رفتیم اتلیه دستکشم افاتاد توجوی شهرداری شانس اوردم کثیف نشد که یه خانومی برام اوردش باز رفتیم باغ اولین جای که عکس گرفتیم گذاشتمش زمین دیگه یادم رفت😁😁تااخرکه میخواستیم بیایم شوهرم گفت کو دستکشت😓گفتم جاگذاشتم رفت برام اوردش اصلا دستکش به ما نیومده بود😂😂😂

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

من قورمه سبزی ناهار سفارش دادم هم برا خودم هم برا ارایشگر و کارمنداش دور هم خوردیم خیلی چسبید و فوق العاده گشنم بود چون صبحونه نخورده بودم 

بعد نهارم یواشکی مسواک زدم   

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

بسم الله

۱رفتیم آرایشگاه چند ساعت نشستم دوساعت مونده به مراسم بلند شدم خودمو تو آینه دیدم چشمتون روز بد نبینه

عین هو میمون شده بودم

بلند شدم دادو فریاد صورتمو بالیف شستم

دوساعته‌ دوتا آرایشگر افتادن به جونم نصبتا خوب شدم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)