2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كه برا عروسيم انقد تنها بودم شب قبلش رفتم خونه مادرشوهر كه كاش نميرفتم همه مهموناش از شهرستان اومده بودن و كاراي عروسي رو كرده بودن اخه اخر شب عروسي قرار بود خونه اونا باشه از طرف من هيچكس نبود خانوادمم مثل مهمون اومدن خوردن رفتن اونام عصباني بودن هيچكدوم محل من نزاشتن تازه يكي از فاميلاشون كه بي ادبم بود شوخي جدي كلي متلك بارم كرد يه لگدم بهم زدكه منم از خونشون اومدم بيرون كلي گريه كردم فرداشم تو عروسي كلي بخاطر اتليه دير شد دير رسيديم تالار نه و نيم همشم با شوهرم دعوا داشتم سر جاريم كه ما كلي ديرمون شده بود و ايشون جلوتر ما رفتن تو اتليه ما و شروع كردن عكس گرفتن كه كلي وقت مارو اون هدر داد خلاصه همش دعوا بود و قهر اصلا شب خوبي نبود ولي يه چيز جالبش اين بود كه رفتم تو اتليه دستشويي اومدم شورتمو بكشم بالا كه كلا پاره شد منم انداختمش دور حالا تو عروسي بچه خواهرم همش از پشت لباس منو ميداد بالا كه مثلا بتونم راه برم منم همش جيغ و داد ميكردم كه يكي اين بچرو بگيرههه اخه خيلي دامنمو ميداد بالا😂

من ماه پیش عروسیم بود. فیلمبردارمون گف بشین رو تاپ شوهرت متلا تند هولت بده توام هی ادا اطوار در بیار و بخند. چشتون روز بد نبینه مام جوگیر شدیم ازون هل دادن از من جیغ زدن ... بعد یهو دیدم فیلمبردار مرد اشاره کرد به زنه خانمه اومد سمتمون گف چه خبره یه دستتو بذار رو دامنت شورته خال خال صورتیت معلومه تو فیلم هست بعدا ببین انقد خجالت کشیدیم ک بیا و ببین...