2777
2789
برامنم خیلی اتفاق افتاد حوصله دارین تعریف کنم؟

اره اره😍😍😍

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برف اومد 😐تو باغ با لباس عروس میلرزیدم  😐واسه عکس آفتاب نبود😐 باغمون فوق العاده شیک بود دلم ...

کودوم شهر و چه ماهی بود؟ 

حالا که فکرشو میکنم برف توی عکسای عروسی خیلی خوبه 😍😍😍😍

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏

نزديك سالن زنگ زديم به مادرشوهرم اينا بگيم ما نزديكيم هنوز خونه بودن 😐

ميگفت اتاقي كه كت و شلوار پدرشوهرم توشه كليدش گم شده 

خواهرم اينا سالنو گم كرده بودن سر از برج ميلاد دراورده بودن 

رسما سالن خالي بود ما رفتيم تو😏

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

منم روز عروسیم رفته بودیم باغ منم شنل و کشیده بودم روی صورتم تا از پیش آقایون رد شیم بعد بکشم بالا .چشمتون روز بد نبینه سرم خورد ب درخت سه دور چرخیدم بعد افتادم زمین لباسم کلا کثیف شد آبروم رفت پیش اون همه آقا

کودوم شهر و چه ماهی بود؟  حالا که فکرشو میکنم برف توی عکسای عروسی خیلی خوبه 😍😍😍😍

آره عکسا خوشگل شد 

مشهد آخر آذر

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
برف اومد 😐تو باغ با لباس عروس میلرزیدم  😐واسه عکس آفتاب نبود😐 باغمون فوق العاده شیک بود دلم ...

حالا واسه من انقدررر افتاب بود وگرم بود اصلا تو باغ نرقصیدم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

وااای منو همسرم توی باغ بودیم بعد فیلمبردارمون همش میگف اینکارو کن اونکارو کن!

یه جاش بود فیلمبردار گف راه برو بعد برو همسرتو بغل کن!

چشتون روز بد نبینه منم همینکارو کردم که یه دفه ای خررررچ!!!وااای استین لباس عروسم از شونه تا اخر پاااره شد! دیگه داشتم غش میکردم!! نمیتونستم گریه هم بکنم!!میترسیدم ارایشم خراب شه!!! یه حال خیلی بدی بود!! تا اینکه ارایشگرم با تاکسی برام لباس فرستاد!!

چه احساسی از این بهتر که هستی...!