2777
2789
عنوان

اسم پسر پیشنهاد بدین لطفا

180 بازدید | 21 پست

سلام اسمهای مذهبی دوس ندارم ایرانی باشه ممنون😘😘

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایلیا ، آرات ، آراد ، کیان ، دانیال 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

فرهام 

فراز

فرزین 

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

ماکان

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖